Під Мелітополем підірвали міст, яким йшло постачання окупантів із Криму

Під Мелітополем підірвали міст, яким йшло постачання окупантів із Криму.

Під Мелітополем підірвали міст, яким йшло постачання окупантів із Криму. Фото: t.me/primvazelin/6306

Події
28 квiтня 2022 14:27

Сьогодні вранці, 28 квітня, в Якимівці Мелітопольського району прогримів вибух. Там підірвали залізничний міст, яким окупантам доставляли зброю та паливо з Криму.

Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, у Запорізькій області підірвали залізничний міст біля Якимівки. Саме цим мостом ворожі військові завозили озброєння і паливо до регіону з Криму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами місцевих жителів, вибух стався близько 8 години ранку, після чого в окупантів після втрати мосту почалася паніка. Було організовано оточення. Російські військові ретельно оглядають усі машини, перевіряють усіх велосипедистів та пішоходів, пише "РіаМелітополь".

Біля Якимівки підірвали залізничний міст, яким окупантам доставляли зброю та паливо з КримуБіля Якимівки підірвали залізничний міст, яким окупантам доставляли зброю та паливо з Криму

Очікується також офіційний коментар від Запорізької ОВВ.

Раніше ми писали, що вранці 28 квітня у Запоріжжі пролунав вибух у приватному секторі. Постраждали п'ятеро людей та 12 житлових будинків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах