На Запоріжжі двоє чоловіків втекли з виправного центру: їх затримали

На Запоріжжі двоє чоловіків втекли з виправного центру

На Запоріжжі двоє чоловіків втекли з виправного центру - фото zp.npu.gov.ua

Події
20 квiтня 2022 11:25

Наряд поліцейських офіцерів громади під час патрулювання траси "Харків-Сімферополь" помітили двох чоловіків, які йшли по проїжджій частині у бік Запоріжжя. З'ясувалося, вони втекли із виправного центру.

Як повідомили у ГУНП у Запорізькій області, під час перевірки документів поліцейські виявили, що паспорти у чоловіків підроблені – обидва вклеїли свої фотографії у документи інших осіб, одна з яких вважається померлою.

При подальшому спілкуванні порушники, 1985-го та 1980-го років народження, розповіли, що обидва відбували покарання у Веселівському виправному центрі. Коли територію окупували російські загарбники, ув'язнені втекли з центру і попрямували до Мелітополя. Там вони придбали паспорти, вклеїли свої фото та вирушили пішки у бік Запоріжжя.

Чоловіки вклеїли свої фото у чужі паспортиЧоловіки вклеїли свої фото у чужі паспорти - фото: zp.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один із чоловіків, який відбував покарання за незаконне зберігання наркотиків, сказав, що втік із виправного центру, щоб вступити до тероборони та захищати землю від ворога. Другий чоловік відбував покарання за скоєння майнових злочинів і він сказав, що прямував до колишньої дружини у Запоріжжі.

У результаті чоловіків доставили до відділення поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини втечі ув'язнених. Досудове розслідування продовжується.

На Запоріжжі двоє чоловіків втекли з виправної колоніїНа Запоріжжі двоє чоловіків втекли з виправної колонії - фото: zp.npu.gov.ua
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах