У Запоріжжі на Хортиці чоловік розбещував трьох маленьких дівчаток

У Запоріжжі на Хортиці чоловік розбещував трьох маленьких дівчаток

У Запоріжжі на Хортиці чоловік розбещував трьох маленьких дівчаток - фото freepik.com

Події
17 квiтня 2022 13:17

У Запоріжжі затримали чоловіка, який, перебуваючи у своєму авто, розбещував 6-річну доньку та її подружок.

Як повідомили у ГУНП у Запорізькій області, до поліції надійшло повідомлення, що днем раніше у парковій зоні на острові Хортиця чоловік чіплявся до дітей. Інформацію одразу зареєстрували до журналу єдиного обліку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили особу громадянина. Ним виявився 45-річний мешканець Запоріжжя. На острові Хортиця він знаходився в автомобілі ЗАЗ-DAEWOO і займався онанізмом, розбещуючи свою 6-річну дочку та її подружок, 2015 та 2017 років народження.

Поліцейські знайшла вказаний автомобіль біля біля житлового будинку по вулиці Возз'єднання України у Вознесенівському районі міста Запоріжжя. Машину оглянули, чоловіка – затримали. Призначено низку судово-спеціальних експертиз. Після їхнього проведення буде вирішено питання повідомлення фігурантів про підозру.

У Запоріжжі затримали чоловіка, який перебуваючи у своєму авто розбещував 6-річну доньку та її подружок -У Запоріжжі затримали чоловіка, який перебуваючи у своєму авто розбещував 6-річну доньку та її подружок - фото: zp.npu.gov.ua
Машина чоловіка –Машина чоловіка – фото: zp.npu.gov.ua
Її салон –Її салон – фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах