У Мелітополі окупаційна влада готується з розмахом святкувати 9 травня

У Мелітополі окупаційна влада готується з розмахом святкувати 9 травня.

У Мелітополі окупаційна влада готується з розмахом святкувати 9 травня. Фото: uanews.zp.ua

Події
11 квiтня 2022 16:01

В окупованому Мелітополі російські загарбники та незаконна самопроголошена влада колаборантів готуються масштабно святкувати 9 травня.

- Для нас свято 9 травня священне, я б сказала. Ми любимо це свято, пам'ятаємо та шануємо пам'ять ветеранів, які ще живі, та пам'ять загиблих у цій війні. Цього року ми готуємось святкувати 9 травня з особливою радістю. Думаю, ми відсвяткуємо його дуже масштабно. Наразі робимо для цього все потрібне, – повідомила державна зрадниця Галина Данильченко, яка називає себе мером окупованого Мелітополя, пише "УП".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами колаборантки Данильченка, окупаційна влада ремонтує меморіал на Братському цвинтарі, відновила вічний вогонь і відновлює Арку перемоги.

Зрадниця розповіла, що раніше там був орден перемоги, був напис "Слава переможцям" та георгіївська стрічка. До 9 травня, за словами колаборантки, все поновлять – так, як було до декомунізації.

Данильченко повторила розповіді окупантів "про переворот у 2014 році", про те, що українська влада нібито "заважала святкуванню Дня перемоги" усі ці роки, а також розповіла байки, які люблять у росії, про те, що в Мелітополі нібито "били людей похилого віку", які виходили з орденами та георгіївськими стрічками".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах