Військові з рф окупували Чернігівську громаду у Запорізькій області

російські військові окупували Чернігівську громаду у Запорізькій області.

російські військові окупували Чернігівську громаду у Запорізькій області. Фото: dialog.ua

Події
11 квiтня 2022 10:38

У Запорізькій області військові російської федерації окупували ще одну громаду – Чернігівську, що у Бердянському районі.

Як повідомив речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Ареф'єв, на волонтерів та службовців почався політичний тиск з боку військових росії. З усіма, хто відмовився від співпраці, окупаційна адміністрація провела розмову. Голова Чернігівської селищної ради виїхав із селища Чернігівка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також повідомляється, що рашисти розшукують воїнів АТО/ООС. Військові кажуть, що окупанти вивозять майно з будинків Чернігівської громади, ночують у будинках місцевих мешканців. Усе награбоване вивозять у напрямку Криму.

Місцеві жителі не витримують та їдуть до Запоріжжя, кидаючи свої будинки та все майно.

Як повідомляють Сили оборони Запорізького краю, російські військові ведуть обстріли населених пунктів області із застосуванням реактивної системи залпового вогню "Град", ствольної артилерії, 120 мм мінометів та великокаліберних кулеметів. Детальніше про втрати росії в Запорізькій області за добу можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах