Які "трофеї" збирали окупанти на території Запорізької області

Які "трофеї" збирали окупанти на території Запорізької області?

Які "трофеї" збирали окупанти на території Запорізької області? Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького краю

Події
06 квiтня 2022 16:21

На Запоріжжі штурмовикам вдалося захопити БТР окупантів, який вони покинули і втекли. Усередині машини українські військові знайшли "трофеї", які демонструють рівень життя на росії.

За інформацією прес-служби Сил оборони Запорізького краю, під час бойового зіткнення з військовими росарміями штурмовики захопили трофейний БТР, екіпаж якого зник після того, як гранати пошкодили колеса машини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усередині машини залишилося кілька ноутбуків та гривневі купюри. Техніку впізнали жителі села, біля якого сталася битва.

За словами місцевих жителів, російські військові забирали у них побутову техніку, гроші, одяг та продукти, а також нишпорили по залишених у будинках, господарі яких евакуювалися із зони бойових дій. Шукали щось цінне, а також алкоголь. Виносили ковдри та матраци, забирали з льохів консервацію, знімали з вікон фіранки. Якщо хтось із людей намагався протестувати, погрожували зброєю.

Окупанти крадуть фіранки, техніку, гроші та посуд.Окупанти крадуть фіранки, техніку, гроші та посуд. Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького краю

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах