У Запорізькій області понад 120 населених пунктів залишаються без світла чи газу

У Запорізькій області понад 120 населених пунктів залишаються без світла чи газу.

У Запорізькій області понад 120 населених пунктів залишаються без світла чи газу. Фото: facebook.com/110tro

Події
31 березня 2022 15:27

Через те, що ворожі війська Росії наступають і окупують частини Запорізької області, понад 120 населених пунктів нашого регіону залишаються без електрики чи газу.

Як повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ЗОВА Віталій Литвиненко, на території Запорізького краю 69 населених пунктів залишаються без електроенергії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Робота триває, а ремонтні бригади безперервно працюють для усунення аварій та відновлення електропостачання.

Без газопостачання знаходиться 61 населений пункт. Основною причиною є відсутність доступу до магістрального газопроводу на Донеччині протягом 3-х тижнів. За першої можливості ремонтні роботи проводяться та відновлюються постачання газу.

- У разі відсутності електропостачання також виникають проблеми із водопостачанням. Наприклад, існують проблеми з водопостачанням у Пологах, Гуляйполі, Степногірську та інших населених пунктах Пологівського та Василівського районів, де проводяться бойові дії. Більшість аварій виникає в результаті обстрілів. Ворог не дає можливості дістатися мереж електро-, водо-, газопостачання для проведення ремонтних робіт, – повідомив Литвиненко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах