На блокпості в Запорізькій області розстріляли авто: поранено 11-річну дівчинку

На блокпості на Запоріжжі окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці.

На блокпості на Запоріжжі окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці. Фото: edition.cnn.com

Події
26 березня 2022 17:54

На одному з блокпостів на Запоріжжі російські окупанти відкрили вогонь по цивільній машині. Одна з куль потрапила до обличчя 11-річній дівчинці, яку мама вивозила з окупованого Маріуполя.

Коли почалися бомбардування Маріуполя, жінка взяла свою 11-річну доньку і машиною виїхала з міста, щоб врятуватися від російських обстрілів, повідомляється в репортажі CNN із лікарні Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До війни постраждала Мілена займалася гімнастикою та танцями. Коли почалися бомбардування Маріуполя, вони на машині виїхали з міста, щоб врятуватися від російських обстрілів. Мама з дівчинкою проїжджали безліч блокпостів окупантів, і на одному з них у місті Василівка російський військовий відкрив вогонь по машині та поранив дитину.

Мама Мілени розповідає, що водій зупинився, їх змусили відчинити двері та вимагали вийти з машини, піднявши руки. І тоді вона побачила, що сталося з дівчинкою. Їх відправили до лікарні до окупованого Токмака, але потім перевезли до лікарні Запоріжжя.

У Мілени куля пройшла через щелепу та травмувала корінь язика. За словами лікарів, стан дівчинки стабілізувався і вона одужує, але її психологічне самопочуття тяжке, часто плаче, боїться різних звуків.

Останнім часом до цієї лікарні надійшло 9 поранених дітей.

- Різні пошкодження, різні травми. Це травми голови, травматичні ампутації, кульові поранення, – каже лікар-анестезіолог Іван Анікін.

Докладніше про те, як вести себе на блокпостах під час війни можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах