Окупанти викрали 75-річного батька директорки сайту "РІА-Мелітополь"

Окупанти викрали 75-річного батька директорки сайту "РІА-Мелітополь" -

Окупанти викрали 75-річного батька директорки сайту "РІА-Мелітополь" - фото: facebook.com/zalizetskaya.zalizetskaya

Події
23 березня 2022 15:11

У Мелітополі взяли в заручники 75-річного батька директорки «Главная газета Мелитополя» та сайту "РІА-Мелітополь" Світлани Зализецької.

Як повідомила Світлана Зализецька, троє людей прийшли сьогодні вранці додому з обшуком, але там були тільки мати та батько. Батька викрали і повідомили, що віддадуть тільки коли до них прийде донька. Пояснення, що Світлани немає у місті – не діють.

За словами Світлани Зализецької, до цього «профілактичну бесіду» з нею провела Галина Данильченко – жінка, яка самопроголосила себе «в.о мера». Наступна зустріч повинна була бути з комендантом, тому Світлана покинула місто, щоб не сидіти в полоні, як мер Іван Федоров та інші активісти.

- Я звертаюся до всіх своїх колег по НСЖУ, у всі міжнародні організації з проханням оголосити цей інцидент і допомогти звільнити з полону мого батька. Він переніс інсульт, мама пережила обширний інфаркт із зупинкою серця. Такі методи впливу вважаю нацистськими. Якщо з моїми батьками щось трапиться, то це буде на совісті окупантів, – повідомила Світлана Залізецька.

Нагадаємо, раніше окупанти викрали журналістів та сім'ю засновника медіахолдингу "МВ" у Мелітополі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах