У Запоріжжі продають свіжомороженого крокодила

У Запоріжжі продають свіжомороженого крокодила.

У Запоріжжі продають свіжомороженого крокодила. Фото: funart.pro

Події
23 лютого 2022 14:15

У Запоріжжі продають свіжомороженого крокодила, для приготування екзотичних страв або для того, щоб нагодувати хижих тварин.

Так, на найбільшому сервісі оголошень України OLX з'явилося оголошення про продаж нільського крокодила та африканського алігатора. Ось тільки продають таких екзотичних плазунів мертвими у замороженому вигляді.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Для багатьох країн м'ясо рептилій ніяка не екзотика, а цілком звичайний продукт, як у нас свинина чи яловичина. Крім африканських країн, крокодилів використовують у Австралії, Індії, Японії, Сінгапурі, обох американських континентах. Можна знайти страви з крокодилів та у європейських ресторанах.

Наразі знайти актуальні пропозиції страв з крокодилів у ресторанах нашої країни, що діють, не вдалося.

Проте м'ясо цієї рептилії можна замовити через Інтернет. Щоправда, коштуватиме такий делікатес недешево: за цілу тушку просять 150 доларів, це близько 4 350 гривень.

У Запоріжжі продають тушу мертвого замороженого алігатораУ Запоріжжі продають тушу мертвого замороженого алігатора Фото: olx.ua

Чому продають м'ясо і як його вживають:

Мало хто знає, що м'ясо крокодила екологічно чисте, адже рептилії не схильні до інфекційних захворювань. Воно (м'ясо) має низку корисних властивостей і містить мінімум холестерину та жиру. Цей непопулярний в Україні делікатес є екологічно чистим продуктом із високим вмістом вітамінів та елементів, у якому відсутні вуглеводи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах