Коли запорізькі школярі підуть на весняні канікули

Коли запорізькі школярі підуть на весняні канікули.

Коли запорізькі школярі підуть на весняні канікули. Фото: shutterstock.com

Події
22 лютого 2022 16:02

Багато маленьких запорожців уже мріють про весняні канікули, навіть не дивлячись на те, що зовсім недавно у всіх школах були канікули, а потім дистанційне навчання. Але поспішаємо порадувати, чекати лишилося зовсім небагато.

За інформацією Департаменту освіти та науки, у більшості навчальних закладів канікули розпочнуться з 28 березня та триватимуть до 3 квітня, а вже у понеділок, 4 квітня школярі мають повернутися за парти. Тому до тижневого відпочинку школярам залишається трохи більше місяця.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Проте зазначимо, що графік навчання кожна школа обирає індивідуально та лише затверджує його з відповідальними органами міста. Саме тому в деяких навчальних закладах структура навчального року буде різнитися.

Також дати шкільних канікул можуть усунути через ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції. При цьому важливо, щоб тривалість канікул не перевищувала 30 днів, але це не стосується літніх.

Варто зазначити, що багато шкіл у Запорізькій області знаходяться зараз на дистанційному навчанні через високий рівень захворюваності на ГРВІ та COVID-19.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах