У Запоріжжі для дитячих садків затвердили нове меню

У Запоріжжі для дитячих садків затвердили нове меню.

У Запоріжжі для дитячих садків затвердили нове меню. Фото: dreamstime.com

Події
22 лютого 2022 15:11

У Запоріжжі для вихованців дитячих садків затвердили нове меню відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я.

Так, у дитсадках Запоріжжя ввели приблизно чотиритижневе сезонне меню, яке рекомендовано для організації триразового харчування дітей віком від року до шести-семи років до закладів освіти та інших організованих дитячих колективів на зимовий період.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Рекомендоване меню не є обов'язковим для закладів дошкільної освіти і може бути взято за основу для формування власного меню в дитячих садках.

Дітей годуватимуть овочами, фруктами, м'ясом, рибою, кашами, молочними продуктами. Докладніше з меню можете ознайомитись за посиланням.

У той же час, якщо будуть внесені зміни до рекомендованого меню, його необхідно буде затвердити у відповідному територіальному підрозділі Держспоживслужби.

Варто зазначити, що у Запоріжжі з початку року всі заклади загальної середньої освіти перейшли на оновлене шкільне меню, яке має формувати здорові харчові звички у дітей. Проте не всі батьки задоволені нововведеннями, детальніше про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах