Двоє запорожців пройшли у шоу "Голос країни" (відео)

Двоє запорожців пройшли у шоу "Голос країни".

Двоє запорожців пройшли у шоу "Голос країни". Колаж: zp.vgorode.ua (фото: instagram.com/m.gerasimchuk та facebook.com/Олександр Коржов)

Події
21 лютого 2022 12:22

Двоє запорожців, які є солістами запорізьких кавер-груп FAR4 та On Air успішно пройшли сліпі прослуховування у телешоу "Голос країни-12", підкоривши суддів талант-шоу.

У ефірі "сліпих прослуховувань" на телешоу "Голос країни" були двоє представників Запоріжжя. Яскравим виступом підкорив Потапа студент металургійного коледжу із Запоріжжя Михайло Герасимчук . Хлопець є солістом відомої запорізької кавер-групи FAR4. Мишко мріє відкрити дитячу музичну школу, але спочатку вирішив виконати давню мрію – виступити на сцені вокального шоу. 26-річний учасник на сцені "Голосу" виконав хіт MONATIK - JOMOЗапалювати.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Михайлу вдалося повернути крісло Потапа. Зі свого боку Герасимчук зізнався, що й мріяв потрапити до команди продюсера.

Далі виступив Олександр Коржов, соліст кавер-групи On Air. Хлопець із дитинства займався музикою та спортом, однак був змушений відмовитися від кар'єри олімпійського чемпіона після смерті батька. Тоді єдиною пристрастю Сашка став спів.

На сцені проекту він виконав трек "Пташка" музикантів HammAli & Navai. До конкурсанта повернувся Святослав Вакарчук, чим здивував своїх колег.

Раніше ми писали, що троє запорожців підкорили суддів талант-шоу "Голос країни-12". Серед них відомий радіоведучий, багатодітний батько та школярка. Докладніше тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах