У Запоріжжі відремонтують зливи за 25 мільйонів гривень

У Запоріжжі відремонтують зливи за 25 мільйонів гривень.

У Запоріжжі відремонтують зливи за 25 мільйонів гривень. Фото: akzent.zp.ua

Події
19 лютого 2022 11:29

Цього року у Запоріжжі планують реконструювати та капітально відремонтувати дев'ять об'єктів внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації.

Як повідомили у прес-службі міськради, програма ремонту міських злив розрахована на п'ять років. За цей час у Запоріжжі планують провести роботи на 66 об'єктах каналізації. На це у бюджеті міста передбачено близько 25 мільйонів гривень.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У рамках цієї програми у 2022 році планується відремонтувати дев'ять об'єктів, у 2023 – 12 об'єктів, у 2024 – 14 об'єктів, у 2025 – 14 об'єктів, у 2026 – 17 об'єктів. Усього на п'ять років потрібно понад 200 мільйонів гривень.

Нагадаємо, на запорізькому вантовому мосту встановлюють унікальні німецькі конструкції. На будівництві вантового мосту будівельники приступили до монтажу деформаційних швів, призначених для вільного переміщення прогонових будов у місцях з'єднання споруд, що забезпечують плавний проїзд автотранспорту над ними.

Раніше ми писали, що під час ремонту Прибережної магістралі встановили небезпечні та дуже дивні зливи. Стало відомо, що на Набережній відремонтують ділянку з небезпечними зливами, уклавши там ще один шар асфальту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах