У школах Запоріжжя продовжили дистанційне навчання

У школах Запоріжжя продовжили дистанційне навчання.

У школах Запоріжжя продовжили дистанційне навчання. Фото: arcxp.com

Події
19 лютого 2022 09:51

У Запоріжжі школярам знову продовжили дистанційне навчання для учнів 5-11 класів.

Так, із понеділка – 21 лютого – учні 5-11 класів продовжать навчатися "онлайн". А от учні 1-4 класів повернуться до шкіл за парти. Про це повідомив заступник мер Запоріжжя Анатолій Васюк.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На сьогоднішній день COVID-19 хворіють 242 школярі. На самоізоляції через контакти з хворими на коронавірус дітьми перебувають 1515 учнів (у 59 класах) початкової ланки шкіл міста. Хворіють на ГРВІ – 3 926 школярів. В закладах дошкільної освіти на ковід хворіють 63 дітей, на самоізоляції – 84 групи.

Нагадаємо, що з понеділка – 7 лютого – за рішенням комісії ТЕБ та НС (через загрозу поширення коронавірусної інфекції) усі школи Запоріжжя перейшли на дистанційне навчання. При цьому комісія не рекомендувала йти на дистанційку запорізьким учням 1-4 класів. Вони уроки мали проводитися у приміщеннях шкіл із дотриманням всіх необхідних вимог карантину. Також свою роботу мали продовжувати і дитячі садки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах