У Запоріжжі на греблі ДніпроГЕС дорога вкрилася ямами та тріщинами (відео)

У Запоріжжі на греблі ДніпроГЕС дорога вкрилася ямами (відео) - фото Vgorode

У Запоріжжі на греблі ДніпроГЕС дорога вкрилася ямами (відео) - фото Vgorode

Події
17 лютого 2022 16:54

За зиму стан дороги на греблі ДніпроГЕС значно погіршився. Автомобілістам доводиться маневрувати між ямами.

Гірший стан на смугах у бік правого берега. При заїзді на греблю ями ще "одинокі", а в середині їх уже набагато більше. Крайня права смуга вкрита тріщинами, є багато вибоїн. У лівій смузі глибокі ями ховаються на швах ближче до розділової смуги. На виїзді з греблі також йде "ряд ям".

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram. 

Ями та тріщини на греблі -Ями та тріщини на греблі - фото: ВМісто

У напрямку в бік лівого берега дорога краще, але на швах машини все одно сильно "підстрибують". Є кілька маленьких, але глибоких ямок.

джерело відео: Vgorode

Нагадаємо, що у 2019 році дорогу на греблі серйозно ремонтували. Асфальт був рівним, як дзеркало. Однак через навантаження на переправу майже одразу почали з'являтися ями.

Тоді під час виконання ремонтних робіт підрядники виявили у плитах, які укладали ще 1932 року, тріщину. Ситуацію назвали критичною, адже тріщина була завдовжки 500 метрів. Гендиректор "Укргідроенерго" Ігор Сирота у вересні 2019 року сказав, що гребля прослужить ще два, максимум три роки, після чого потрібна буде повна реконструкція. Ось минуло вже 2,5 роки і дорога помітно потріскалася.

Уточнимо, що масштабну реконструкцію греблі планують планувати. розпочати цього року – орієнтовно наприкінці весни 2022. Міст хочуть зробити двоярусним.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах