Стало відомо, як виглядатиме льодова арена у Запоріжжі

Стало відомо, як виглядатиме льодова арена у Запоріжжі.

Стало відомо, як виглядатиме льодова арена у Запоріжжі. Фото: facebook.com/Злата Некрасова

Події
17 лютого 2022 14:21

Цього року у Запоріжжі планують збудувати льодову арену на Космосі. Стало відомо, як вона виглядатиме.

За словами заступника голови Запорізької ОДА Злати Некрасової, у Запоріжжі вже затвердили проект для льодової арени. Наступним кроком буде оголошення тендеру на будівництво в Комунарівському районі на вулиці Космічній, 104а (за басейном "Байкал").

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Згідно з поданими документами, споруда може займати до 40% земельної ділянки площею 1,03 гектара. Висота будівлі не повинна перевищувати 15 метрів. Комплекс повинен розташовуватися на відстані не ближче ніж 5 метрів до фундаментів інших будівель. Попередньо проект оцінюють у 100 мільйонів гривень.

На Космосі збудують льодову арену.На Космосі збудують льодову арену. Фото: facebook.com/Злата Некрасова

Новий льодовий комплекс планують збудувати протягом 2022 року.Новий льодовий комплекс планують збудувати протягом 2022 року. Фото: facebook.com/Злата Некрасова

Нагадаємо, що сучасний спортивний комплекс із льодовою ареною на 750 глядацьких місць планують збудувати у Комунарському районі. Вже вирішено питання переведення земельної ділянки на житловий будинок на Космічній, 114а з державної у комунальну власність міста.

Льодова арена дасть можливості для розвитку хокею та фігурного катання, а також зможе використовуватися як місце відпочинку городян. Комплекс планують збудувати в рамках національної програми розвитку хокею протягом 2022 року.

Крім того, у Запорізькій обласній державній адміністрації планується збудувати льодову арену і в Бердянську.

Також ми раніше писали, що у Запоріжжі стартувало будівництво льодової арени для дітей-хокеїстів у парку імені Пушкіна на місці зруйнованого стадіону "Будівельник".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах