У Запоріжжі почали ремонтувати дороги на проблемних вулицях

У Запоріжжі розпочали ремонтувати дороги на проблемних вулицях.

У Запоріжжі розпочали ремонтувати дороги на проблемних вулицях. Фото: facebook.com/dib.zp.ua

Події
15 лютого 2022 18:04

У всіх районах Запоріжжя почали виконувати невеликий ремонт доріг. Насамперед роботи виконуються на дорогах з інтенсивним рухом.

За інформацією міськради, з 14 лютого комунальники працюють у Дніпровському районі на вулиці Братській. Через жвавий рух вантажного транспорту дорога стала непридатною. Саме на цю вулицю вантажівка та інший великогабаритний транспорт виїжджають із мостів. Під тиском ваги дорожнє покриття давно зіпсувалося та вимагало заміни.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На вулиці Братській планують відремонтувати ямкових ремонтів близько 150 квадратних метрів дорожнього полотна. Новий шар асфальту становитиме шість сантиметрів. Ще на 1700 квадратних метрів за цією адресою передбачено середній ремонт із покриттям у сім сантиметрів.

Далі шляховики перейдуть до ямкового та середнього ремонтів на вулицях Істоміна, Тиражної, Дніпровське шосе, проспекті Металургів.

Паралельно ямковий ремонт виконується по Набережній магістралі, вулицях Українській, Бородінській, трасі Харків-Сімферополь у Шевченківському та Комунарському районах, по проспекту Ювілейному, Хортицькому та Південному шосе, бульвару Шевченка, вулиці Василя Стуса та Демократичній.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах