У Запорізькій області за місяць сталося 25 ДТП із п'яними водіями

У Запорізькій області за місяць сталося 25 ДТП із п'яними водіями.

У Запорізькій області за місяць сталося 25 ДТП із п'яними водіями. Фото: gettyimages.com

Події
15 лютого 2022 16:16

У січні на території Запоріжжя та області сталося 25 ДТП, у яких водії перебували за кермом у нетверезому стані.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Запоріжжя, внаслідок "п'яних" аварій семеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Одна людина загинула.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Загалом за січень 2022 року поліцейські склали 336 протоколів за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння.

Варто зазначити, що на водія, який вперше сів за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 10 200 гривень та позбавлення права керування автомобілем на 1 рік. Якщо ж водій повторно порушив цю статтю, то на нього чекає штраф у розмірі 20 400 гривень та позбавлення права керування автомобілем на 3 роки.

Якщо ж горе-водій потрапив утретє, то йому вже загрожує штраф у 40 800 гривень та позбавлення права керування машиною на 10 років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах