Як почуваються дівчатка, яких збили на Хортиці

Як почуваються дівчатка, яких збили на Хортиці.

Як почуваються дівчатка, яких збили на Хортиці. Фото: freepik.com

Події
15 лютого 2022 15:34

Стало відомо, як почуваються дівчатка-двійнята, які постраждали в ДТП на Хортиці.

Як повідомили волонтери благодійного фонду "Емоція", 16-річна Ніла почала самостійно дихати, її поступово звільнятимуть від зондів. Дівчинка вже відповідає кивками. 15-річна Меланія поки що слабка, але її вже виводять з медикаментозного сну, вона реагує. Завтра, 16 лютого, дівчаток відвезуть на МРТ та КТ, щоб простежити динаміку.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Медики раніше повідомляли, що в однієї з постраждалих дівчаток важка закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита травма живота, закритий перелом кісток лівої гомілки, численні садна на тілі. У другої дівчинки важка закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита травма грудної клітки та черевної порожнини, теж множинні садна на тілі.

Ніла почала самостійно дихати.Ніла почала самостійно дихати. Фото: instagram.com/bf_emotion

Меланію виводять із медикаментозного сну.Меланію виводять із медикаментозного сну. Фото: instagram.com/bf_emotion

Нагадаємо, ДТП сталося 9 лютого біля зупинки "Цимеж" на Хортиці. Там дві неповнолітні дівчатка переходили дорогу "зеброю" (була і розмітка, і знаки). Побачивши пішоходів, водій ВАЗа загальмував і різко вивернув кермо убік, щоб не збити дівчаток. А водій цього не зробив – продовжив їхати прямо та збив школярок. Внаслідок ДТП дві дівчинки повчили важкі політравми. Водія затримали та відвезли до наркодиспансеру на обстеження. За висновками медпрацівників, ознак сп'яніння у нього немає, проте встановлено факт вживання марихуани. Розпочато досудове розслідування. Поліція шукає свідків ДТП

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах