Запорізькі депутати виділили 3 мільйони на територіальну оборону

Запорізькі депутати виділили 3 мільйони на територіальну оборону.

Запорізькі депутати виділили 3 мільйони на територіальну оборону. Фото: zp.gov.ua

Події
15 лютого 2022 14:22

Запорізькі депутати проголосували за цільову програму сприяння розвитку підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань. На організацію тероборони у місті виділили 3 мільйони гривень.

Загалом 44 депутати з 47 підтримали програму та виділення додаткових коштів у 3 мільйони гривень на територіальну оборону міста. Про це стало відомо під час онлайн-трансляції сесії Запорізької міськради.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Із цієї суми 2,5 мільйона гривень – це на ремонт приміщень для тероборони, створення навчально-матеріальної бази та придбання пального, друкованої продукції та канцелярії.

Під час розгляду вказаного питання вказувалося, що основне фінансування з утримання територіальної оборони несе держава (Міністерство оборони України). Зокрема на ці потреби вже виділили 30 мільйонів гривень з обласного бюджету. 

Запорізька міська рада лише допомагає у цій роботі. Міська влада поки може виділити 3 мільйони гривень, але згодом це фінансування переглянуть. Поки виділяють вільні гроші за результатами 2021 року. 

Терміновість у виділенні грошей зумовлена новинами про можливий напад Російською Федерацією на Україну.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах