У Запоріжжі та області витратили понад 100 мільйонів доларів на нові авто

У Запоріжжі та області витратили понад 100 мільйонів доларів на нові авто.

У Запоріжжі та області витратили понад 100 мільйонів доларів на нові авто. Фото: zn.ua

Події
15 лютого 2022 13:22

У Запоріжжі та області за минулий, 2021 рік, було продано 3,9 тисячі нових автомобілів, витративши на це понад 100 мільйонів доларів.

Загалом на покупку автомобілів у нашому регіоні було витрачено понад 109 мільйонів доларів. Найбільше автомобілів зареєстрували у середньоціновому сегменті – 2,3 тисячі автомобілів. Відповідні дані з'явилися на сайті з продажу авто RST.ua.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Так, серед найактуальніших марок авто найчастіше запорожці купували Renault – 490 автомобілів. Серед моделей бестселером став кросовер Kia Sportage, що вкрив 7% ринку. Крім нього, часто реєстрували Toyota RAV4 та Renault Duster.

У цінових сегментах (без урахування ціни додаткового обладнання) минулого року бестселерами серед мешканців Запоріжжя та області стали:

Бюджетний сегмент (до 17 тисяч доларів) – Renault Sandero;
Середньоціновий сегмент (17-35 тисяч доларів) – Kia Sportage;
Бізнес-сегмент (35-70 тисяч доларів) – Volkswagen Touareg;
Преміум сегмент (від 70 тисяч доларів) – BMW X5.

Найбільшу кількість авто, а саме – 410 – мешканці Запоріжжя придбали у грудні. Загалом, за минулий рік в Україні було зареєстровано 102 тисяч нових автомобілів на загальну суму понад 3,3 мільярда доларів.

ТОП автомобілів, які найчастіше купували мешканці Запоріжжя та області у 2021 році.ТОП автомобілів, які найчастіше купували мешканці Запоріжжя та області у 2021 році. Фото: rst.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах