У Запоріжжі може з'явитися Центр допомоги бездомним тваринам

У Запоріжжі може з'явитися Центр для поводження з бездомними тваринами.

У Запоріжжі може з'явитися Центр для поводження з бездомними тваринами. Фото: globallab.org

Події
15 лютого 2022 10:16

У Запоріжжі може з'явитися Центр для поводження з бездомними та домашніми тваринами. Запорізькі волонтери запропонували перейняти досвід Львова у питанні організації заходів щодо захисту бездомних котів та собак.

Як повідомили у прес-службі Запорізької міськради, йдеться про комплексну програму захисту тварин. Зооволонтери вважають, що необхідно звернути особливу увагу на стерилізацію тварин, чипування, налагодити систему поховання померлих тварин, підтримку громадських притулків.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Крім того, важливим моментом буде налагодження роботи з населенням для залучення культури поводження з тваринами.

Також, щоб у Запоріжжі з'являлося менше безпритульних тварин, у місті важливо налагодити механізм поводження з домашніми тваринами.

На засіданні дійшли висновку, що у Запоріжжі необхідно створити Центр поводження з домашніми та безпритульними тваринами. Попередньо це буде комунальне підприємство, яке співпрацюватиме з громадськими організаціями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах