У Запоріжжі рятувальник влаштував зворушливе ґендер-паті на День закоханих

В Запорожье спасатель устроил жене гендер-пати в День влюбленных

В Запорожье спасатель устроил жене гендер-пати в День влюбленных - фото zp.dsns.gov.ua

Події
14 лютого 2022 17:43

У Запоріжжі рятувальник здивував свою вагітну дружину незвичайним ґендер-паті. Такий подарунок він зробив коханій на День святого Валентина.

Олександр та Ірина Смирнови чекають на первістка шостий місяць, але стать його до сьогодні не знали. Майбутній тато вирішив влаштувати улюблений сюрприз та зробив справжнє свято з цієї події. При чому, тому що Олександр – рятувальник, ґендер-паті пройшло дуже неординарно. 

Дізнавалася стать дитини сім'я за допомогою пожежної машини та води зі шланга. Якщо у животі у майбутньої мами – дівчинка, то вода мала политися рожева. Якщо хлопчик – блакитна. 

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram. 

Коллектив ідею підтримав та допоміг організувати захід. У пожежній цистерні заздалегідь пофарбували воду у потрібний колір.

І ось біля рятувальної частини зібрався натовп людей в очікуванні "шоу". Коли батьки випустили воду зі стовбура, то побачили, що вона ndash; рожевий. Тобто у Ірини та Олександра буде донька. Судячи з реакції, пара дуже щаслива. За словами Ірини, їм було все одно – хлопчик чи дівчинка.

- Це наше найбільше щастя та любов! Тепер готуватимемося до появи маленької принцеси!, – сказала майбутня мама.

Після зворушливого заходу до подружжя підійшли лікарі та передали медичний висновок, де підтвердили, що пара чекає на дівчинку. Приєдналися до поздоровлень і найближчі люди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах