На Запоріжжі охоронець АТБ зважував яйця, щоб знайти золото

У Запорізькій області охоронець АТБ зважував яйця, аби знайти золото

У Запорізькій області охоронець АТБ зважував яйця, аби знайти золото - фото: ria-m.tv

Події
13 лютого 2022 17:55

На честь Дня святого Валентина мережа супермаркетів АТБ почала продавати шоколадні яйця, в частині яких знаходяться золоті прикраси. Покупці стали вигадувати різні кумедні методи, як отримати коштовності, не витративши багато грошей. Цій "золотій лихоманці" піддався і охоронець із Запорізької області. Він зважував яйця на роботі.

Випадок стався у Мелітополі, пише РІА-М. Там охоронець АТБ у робочий час підійшов до ваги і, поки ніхто не звертав на нього уваги, по черзі зважував акційні шоколадні яйця. Він намагався з'ясувати, у яких яйцях потенційно можуть лежати прикраси – шукав найважчі. Коли цей хитрун побачив, що його знімають на телефон, то швидко відійшов від терезів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Зазначимо, що незвичайні шоколадні яйця LOVE Surprise з'явилися у АТБ на початку лютого. Усередині кожного є подарунки. Так, там можуть потрапити сертифікати на знижку від магазину "Укрзолото", одну зі 100 тисяч срібних прикрас або одну із тисячі золотих прикрас. Щоб не витрачати багато грошей на велику кількість яєць (спроб виграти цінні призи), люди почали вигадувати різні кумедні способи, як отримати їх задарма. Хтось діставав із упаковок для яєць справжні яйця та змінював на шоколадні у спробі винести потрібні з магазину, а хтось намагався посунути яйця з АТБ. Охоронці ловили шахраїв. Акція із яйцями триває до 13 березня. Але люди, певне, бояться, що всі "золоті" яйця швидко розберуть.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах