На лід – ні ногою: у Запоріжжі прогнозують сильне потепління до +12

На лед – ни ногой: в Запорожье прогнозируют сильное потепление до +12

На лед – ни ногой: в Запорожье прогнозируют сильное потепление до +12 - фото depositphotos.com

Події
10 лютого 2022 10:45

У Запоріжжі очікується різке потепління. Стовпчик термометра вдень підніматиметься до 12 градусів тепла. Причому ночами ще буде холодно.

Як повідомили у прес-службі ДСНС Запорізької області, за даними гідрометцентру, у найближчі два дні прогнозують теплу весняну погоду. І хоч уночі стовпчик термометра ще буде на позначці в нуль градусів, то вдень повітря прогріватиметься до 7-12 градусів.

Не забудьте підписатися на Vgorode.ua у Telegram. 

Така температура призведе до руйнування льоду на водних об'єктах області. Так що ніякої риболовлі в ополонці та гулянь по льоду. У таку погоду все це може закінчитися трагедією. Рятувальники просять не наражати себе на небезпеку.

Зазначимо, що похолодання прогнозують 13-14 лютого. тоді вночі буде вже 3-8 градусів морозу, а вдень – 1-6 тепла. Після 14 лютого стане ще холодніше. 

Прогноз погоди в Запоріжжі на 10-14 лютого-Прогноз погоди в Запоріжжі на 10-14 лютого- фото: zapcgm.com.ua

Нагадаємо, рік тому двоє дітей провалилися провалилисяпід лід у Заводському районі. 11-річну дівчинку витягли рибалки, а хлопчика довго сплили у воді і врешті-решт знайшли вже мертвим.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах