У Запоріжжі на Шевченківському збили 4-річного хлопчика

У Запоріжжі на Шевченківському збили 4-річного хлопчика

У Запоріжжі на Шевченківському збили 4-річного хлопчика - фото investigator.org.ua

Події
09 лютого 2022 09:22

У Запоріжжі на вулиці Магістральній – це Шевченківський район – сталася ДТП. Там легковик збив 4-річного хлопчика.

Дитина вижила. Як повідомили медики, у хлопчика забій м'яких тканин лівого стегна. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Як розповіли у прес-службі ГУНП у Запорізькій області, ДТП сталося близько п'ятої вечора 8 лютого. 39-річний водій автомобіля "Ауді" під час руху вулицею Магістральною проігнорував зупинку попутного автомобіля перед пішохідним переходом, виїхав на "зебру" та збив 40-річну жінку з дитиною. Постраждалих забрали до лікарні, але після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

За фактом події відкрили кримінальне провадження. Слідство продовжується.

Зазначимо, що також учора збили 62-річну жінку на перехресті вулиць Гоголя та Дніпровської. Їй медичну допомогу надали на місці.

Нагадаємо, що сьогодні на виїзді з греблі ДніпроГЕС у бік правого берега сталася ДТП з маршруткою та легковиком. Поки невідомо, чи постраждалі, але пробка утворилася величезна. Усім, хто поспішає на правий берег, краще поки що їхати через мости Преображенського.

Уточнимо, що зараз у Запоріжжі дуже мінлива погода – то плюсова температура, то мороз. У зв'язку з цим дороги подекуди слизькі, так що будьте дуже обережні. Водіям варто вибирати безпечну швидкість руху, а пішоходам виходити на дорогу лише після того, як авто зупиниться.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах