Що зараз будують на Набережній біля нового мосту у Запоріжжі

Що зараз будують на Набережній біля нового мосту у Запоріжжі

Що зараз будують на Набережній біля нового мосту у Запоріжжі - фото:facebook.com/sad.zp.com.ua

Події
08 лютого 2022 12:37

Новий міст у Запоріжжі вже відкрили, а роботи в районі Набережної та Тюленіна продовжуються. Деякі городяни не розуміють, що там будують, тому ми вирішили нагадати – роботи ведуться з будівництва залізничного шляхопроводу.

Як повідомили у Службі автошляхів у Запорізькій області, у рамках будівництва автомагістралі через річку Дніпро передбачено також зведення залізничного шляхопроводу, під яким проходитиме заїзд на вантовий міст з боку вулиці Тюленіна.

Що зараз будують на Набережній біля нового мосту у ЗапоріжжіЩо зараз будують на Набережній біля нового мосту у Запоріжжі - фото:facebook.com/sad.zp.com.ua

Шляхопровід зводить субпідрядна організація "Мостобудівний загін №112". Наразі фахівці ведуть роботи з розробки ґрунту котловану проміжної опори № 1, а також виконується віброзанурення шпунтових паль на проміжній опорі № 2.

У Службі автошляхів також показали, як буде виглядати цей шляхопровід і як проходитиме дорога під ним:

Зазначимо, раніше повідомлялося, що на відміну від моделі на відео за фактом, дорога матиме більше смуг для руху транспорту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах