У Запоріжжі замість "Покровського ярмарку" хочуть проводити більше фестивалів

У Запоріжжі замість "Покровського ярмарку" хочуть проводити більше фестивалів.

У Запоріжжі замість "Покровського ярмарку" хочуть проводити більше фестивалів. Фото: zp.vgorode.ua

Події
07 лютого 2022 18:02

У Запоріжжі хочуть скасувати Покровський ярмарок, який щороку відбувається на честь святкування Дня міста, 14 жовтня. Замість традиційних гулянь планують проводити більше фестивалів.

За інформацією прес-служби мерії, у 2022 році планують створити нову концепцію святкування Дня міста, щоб замінити традиційний “Покровський ярмарок”.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також у планах розвивати острів Хортицю як туристичний об'єкт. На острові планують відкрити інформаційно-туристичний центр. Також мають намір відновити роботу фестивалів, які скасували через коронавірус. Вже заплановані заходи на весну, літо та осінь цього року.

Крім того, у місті планують популяризувати крафтові музеї. Два відкрили минулого року, ще один відкриють цього року. Розробляють нові туристичні маршрути. А міські бібліотеки хочуть включити до екскурсійної програми гідів та екскурсоводів.

Раніше ми писали, що цього року в Запоріжжі планують провести два масштабні музичні фестивалі – Zaporizhzhia Jazzy та Khortitsya Freedom. За подробицями сюди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах