У Запоріжжі чоловік поранив ножем комунальника

У Запоріжжі чоловік поранив ножем комунальника.

У Запоріжжі чоловік поранив ножем комунальника. Фото: hk01.com

Події
07 лютого 2022 17:17

Вчора, 6 лютого, у Запоріжжі з ножовим пораненням ноги госпіталізували працівника комунальної служби. На нього напав автовласник, чию машину забруднила антиожеледна суміш.

За інформацією Нацполіції, до міської лікарні №9 доправили 49-річного комунальника. У чоловіка виявили ножове поранення ноги. Поліція встановила, що близько 10.30 потерпілий займався обробкою дороги антиожеледною сумішшю на вулиці Козака Бабури в Хортицькому районі. Суміш забруднила припаркований автомобіль.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

28-річний власник автомобіля напав на комунальника та вдарив його ножем у ногу. Чоловікові повідомили підозру у хуліганстві. Йому загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Суміш забруднила припаркований автомобіль і власник вдарив комунальника ногою.Суміш забруднила припаркований автомобіль і власник вдарив комунальника ногою. Фото: zp.npu.gov.ua

Раніше ми писали, що цього року у Запоріжжі планують розпочати масштабну реконструкцію мостового переходу через греблю Дніпровської ГЕС, яку хочуть зробити двоярусною. Стало відомо, коли розпочнеться ремонт. Докладніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах