За 1,9 мільйона доларів: у Запоріжжі продали Будинок побуту "Ювілейний"

За 1,9 мільйона доларів: у Запоріжжі продали Будинок побуту "Ювілейний". Фото: savok.name

За 1,9 мільйона доларів: у Запоріжжі продали Будинок побуту "Ювілейний". Фото: savok.name

Події
01 березня 2021 09:29

У центрі Запоріжжя продали Будинок побуту "Ювілейний" майже за два мільйони доларів. Нових господар уже й "виселив" усіх орендарів.

Будинок побуту "Ювілейний" - це 9-поверхова будівля, розташована в центрі Запоріжжя (зупинка "площа Пушкіна", що біля центрального РАГСу) за 1,9 мільйона доларів купив українсько-американський підприємець у сфері IT та уродженець Запоріжжя Максим Поляков, пише " Миг".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Будівлю продавали на онлайн-платформі ОЛХ, де оголошення з'явилося у грудні 2020 року. В описі зазначено, що його квадратура складає 6649 метрів квадратних. У будівлі 4 шахти ліфтів та 2 сходові марші. Будівля була збудована у березні 1970 року.

До 1 березня всі орендарі мали звільнити орендовані приміщення. До цього власником Будинку побуту "Ювілейний" був депутат Володимир Кальцев (партія ОПЗЖ). Коли Кальцев став власником будівлі, то він був приватизований безкоштовно.

Як стало відомо, Максим Поляков відомий як філантроп, який опікується кількома лабораторіями в українських ВНЗ, де вивчають інженерію та передові технології. Також він володіє кількома компаніями, які працюють із американським космічним агентством NASA. Одна з них розробляє легкі ракети-носія для запуску малих супутників.

Зараз він живе та працює в Силіконовій долині, але кілька офісів його компаній досі працюють у нашому місті. Можливо, для них і купили новий офіс. А його компанії мають офіси у Києві та Дніпрі, де частково розробляють та виробляють обладнання для ракет.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах