Щоб жебракував: запорожанка "здала в оренду" сина за 600 гривень (фото)

Запорожанка хотіла продати свого сина у трудове рабство. Фото: ГУНП

Запорожанка хотіла продати свого сина у трудове рабство. Фото: ГУНП

Події
04 грудня 2020 10:57

У Запоріжжі затримали жінку, яка здала в оренду свого малолітнього сина невідомому чоловікові. "Покупець" дитини хотів, щоб вона просила милостиню на вулицях міста.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Запорізькій області.

Як повідомляється, ще наприкінці листопада правоохоронці отримали інформацію про те, що запороженка хоче передати свого малолітнього сина для жебрацтва невідомим людям. Копи встановили особу громадянки, якою виявилася 53-річна місцева мешканка.

Жінка зустрілася з "покупцями" та повідомила, що готова передати їм свого 12-річного сина за 600-700 гривень на день, щоб він просив милостиню на вулицях міста.

Хотіла продати свого сина у трудове рабство. Фото: ГУНПХотіла продати свого сина у трудове рабство. Фото: ГУНП

12-річний хлопчик мав жебракувати на вулицях міста, щоб його мати отримувала 600 гривень на день за 12-річний хлопчик мав жебракувати на вулицях міста, щоб його мати отримувала 600 гривень на день за

Жінка зустрілася з невстановленою особою та повідомила, що передає свого 12-річного сина за грошову винагороду у розмірі 600-700 гривень на день для зайняття жебрацтвом.

Учора, 3 грудня, правоохоронці задокументували факт отримання грошей у розмірі 600 гривень за передачу малолітнього хлопця "покупцю". Також було проведено обшук за місцем проживання фігурантки. Судячи з фотографій, там панує повний хаос та антисанітарія. Як дитина могла жити в такому бардаку – невідомо. Також не зрозуміло, що спонукало жінку до такого вчинку.

У таких умовах жила дитина. Фото: ГУНПУ таких умовах жила дитина. Фото: ГУНП

У квартирі бардак та антисанітарія. Фото: ГУНПУ квартирі бардак та антисанітарія. Фото: ГУНП

Наразі 53-річну запоріжку затримано. Вирішується питання щодо повідомлення їй у правопорушенні за торгівлю людьми. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. Продовжується досудове розслідування.

Бути в курсі найтерміновіших новин ви можете, передплативши канал   Vgorode   в   Telegram, на сторінки в   Instagram,   Viber   та групу в   Facebook.   Також ви можете знайти попутників чи водіїв у чаті " Запоріжжя, підвези " або просто поспілкуватися на теми, що цікавлять   Viber-чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах