В мерії та ОВА прокоментували резонансне вбивство посадовця у Запоріжжі

В мерії та ОВА прокоментували резонансне вбивство посадовця у Запоріжжі.

В мерії та ОВА прокоментували резонансне вбивство посадовця у Запоріжжі. Фото: facebook.com/maxim.denschik.3

Суспільство
11 червня 12:28

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров прокоментував резонансне вбивство відстороненого директора департаменту правового забезпечення міськради Максима Денщіка, якого сьогодні, 11 червня, розстріляли біля під'їзду.

За словами очільника ЗОВА Івана Федорова, резонансне вбивство у Запоріжжі не має права залишитись без уваги ні влади, ні правоохоронців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Оперативно провів нараду із правоохоронними органами, поліція проводить слідчо-розшукові дії. Розслідування резонансного вбивства - на особливому контролі. Запоріжжя – не місце для кримінальних розборок. Тож спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі, - зазанчив Федоров.

Також голова ЗОВА зазначив, що після цієї події у місті посилять "заходи безпеки мешканців міста на вулицях".

Вбивство також прокоментувала пані секретар міськради Регіна Харченко: "Місто шокувала новина про вбивство директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка. В середмісті. Чотири кульових поранення. Немає слів. Приношу співчуття рідним і близьким".

В міськраді зазначили, що Максим Денщік, як професійний юрист, зробив багато для налагодження роботи очолюваного ним департаменту та юридичного захисту інтересів міста. 

Раніше ми писали про те, що сьогодні близько 8 ранку біля під’їзду багатоповерхівки в одному з районів міста з вогнепальної зброї стріляли у колишнього директора департаменту правового забезпечення Максима Денщіка, якого відсторонили від займаної посади після зміни керівництва міськради. Потерпілий помер від поранень під час реанімаційних заходів у лікарні.

В поліції шукають виконавців та замовників цього вбивства. У чоловіка залишилося двоє дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах