У Запоріжжі розстріляли чиновника Максима Денщіка: він помер в реанімації

У Запоріжжі розстріляли чиновника Максима Денщіка: він помер в реанімації.

У Запоріжжі розстріляли чиновника Максима Денщіка: він помер в реанімації. Фото: facebook.com/maxim.denschik.3

Події
11 червня 10:39

Сьогодні, 11 червня, у Запоріжжі невідомі розстріляли Максима Денщіка – відстороненого від виконання обов‘язків Директора департаменту правового забезпечення. Про це повідомила колишня заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова.

За словами Некрасової, сьогодні Максима Денщіка було розстріляно перед його під’їздом. Колишня чиновниця додала, що саме він останнім часом висвітлював у медіа всі безаконня, які відбувалися у нашому місті. Чиновника на "швидкій" доставили у лікарню, де за його життя боролися лікарі. Але, як повідомила Некрасова, чоловік помер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Хочу офіційно заявити про тиск на мене зі сторони голови ЗОВА Федорова Івана! Останній "по хорошему" пропонував мені декілька разів звільнитися із займаної посади за власним бажанням, - так на початку травня Денщік заявляв на своїй сторінці в Фейсбуці про тиск зі сторони голови ОВА Івана Федорова.

До травня поточного року Максим Денщік займав посаду директор департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, проте 13 числа він був тимчасово відсторонений від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування. Очікувалось, що службове розслідування триватиме протягом двох місяців.

Як повідомили у Нацполіції, сьогодні о 07:55 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що біля підʼїзду багатоповерхівки в одному з районів Запоріжжя невідома особа з вогнепальної зброї здійснила постріл у місцевого посадовця. Потерпілого госпіталізували.

Наразі поліцейські розпочали першочергові слідчі (розшукові) дії. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Правова кваліфікація - ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 (Замах на вбивство) КК України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах