Ведучий Слава Дьомін розповів, як зробив "кривавий" манікюр у Запоріжжі за 1000 гривень

Ведучий Слава Дьомін розповів, як зробив "кривавий" манікюр у Запоріжжі за 1000 гривень

Ведучий Слава Дьомін розповів, як зробив "кривавий" манікюр у Запоріжжі за 1000 гривень - фото: youtube.com SEREDA

Суспільство
22 вересня 2023 13:21

Відомий радіоведучий, у якого також понад 110 тисяч підписників на Youtube, розповів про свій невдалий манікюр, який він зробив у Запоріжжі.

Так, у розважальному шоу Сергія Середи "Хто Ти?" радіоведучий Слава Дьомін мав розповідати історії, за які йому соромно. Першою він згадав те, як зробив невдалий манікюр у Запоріжжі та промовчав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Справа була ще до повномасштабного вторгнення РФ. Він приїхав до Запоріжжя із концертом від "Люкс ФМ", який проходив у комплексі Reikartz на Набережній. Артисти та ведучі проживали у великому скляному готелі. Судячи з опису, найімовірніше це був Khortitsa Palace.

– Супер-готель, у мене там класний номер. Я дуже люблю Запоріжжя, я там гуляв кілька разів, кайфую... – розповідає Слава Дьомін.

І тут чоловік побачив, що його нігті вже виглядають погано, а ножиць із собою не було. Він вирішив, що слід сходити на манікюр перед концертом. Ведучий побачив, що салон є в самому готелі та прийшов туди на чоловічий манікюр.

Під час процесу Слава дивився на телефон і не бачив, як майстер робила манікюр. Він відчував, що кілька разів вона його вколола, але не надала цьому значення. Потім, коли манікюр закінчили, чоловік був шокований побаченим.

- У мене був кожен палець порізаний. На трьох пальцях була кров, – каже Слава і показує, що ще й кутикула стирчала вся вгору.

За його словами, манікюр коштував 1000 гривень, і це кілька років тому (наприклад, зараз у салонах Запоріжжя середня ціна близько 250-300 гривень). Чоловік був шокований.

- Я й досі не розумію, чому я нічого не сказав. Я йду розплачуватись, даю 1000 гривень і що я роблю далі? Відкриваю гаманець, дістаю 50 гривень, йду до цієї чувихи, і даю їй ще на чай, – згадує Слава.

Дьомін розповів, що за кілька днів після цього в нього навіть загноився палець.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах