Запорізького шоумена Влада Яму розкритикували за втечу з України

Запорізького шоумена Влада Яму розкритикували за втечу з України.

Запорізького шоумена Влада Яму розкритикували за втечу з України. Фото: depositphotos.com

Суспільство
26 липня 2022 13:03

Відомий український хореограф, танцюрист та шоумен Влад Яма, який родом із Запоріжжя, зізнався, що ще 24 лютого виїхав із України разом із сином та дружиною.

За словами Влада Ями, з України він виїхав 24 лютого, коли чоловікам ще не було заборонено залишати країну. Хореограф зізнався, що встиг виїхати ще до введення воєнного стану. При цьому батьки Влада Ями перебувають у Запорізькій області. Про це розповів в інтерв'ю зі Славою Дьоміним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз він перебуває у Сполучених Штатах із дружиною Ліліаною та сином Леоном майже п'ять місяців. За його словами, він проводить благодійні майстер-класи в Америці. При цьому батьки Влада Ями перебувають у Запорізькій області та, за його словами, чують вибухи.

- Чують вибухи, чують сирени, але дуже оптимістично налаштовані. Вони кажуть, що все буде гаразд, вони вірять у ЗСУ. Я теж вірю, але коли я згадую, що відбувалося там у Бучі у перші дні, що зараз відбувається у Херсоні, що відбувалося у Маріуполі, це насправді страшно, – заявив Влад Яма.

Варто зазначити, що раніше батьки хореографа мешкали безпосередньо у Запоріжжі.

Після виходу інтерв'ю користувачі в мережі критикують Яму. Його засудили за від'їзд та за небажання повертатися до України.

"Сподіваюся що людям, які втекли, коли все закінчиться цього не забудуть", "Бідний Яма, злиняв подалі і дуже бореться", "Розказує і не соромиться, поїхав. А чого не повертаєшся?!", "Егоїзм у кожному слові. Розчарована", – обрушилися з критикою на Яму у коментарях на YouTube.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах