У Запоріжжяобленерго розповіли, чому іноді світло вмикають з затримкою у 40-50 хвилин

У Запоріжжяобленерго розповіли, чому іноді світло вмикають з затримкою у 40-50 хвилин.

У Запоріжжяобленерго розповіли, чому іноді світло вмикають з затримкою у 40-50 хвилин. Фото: pexels.com

Комуналка
05 липня 17:29

Деякі запоріжці жаліються, що вони сидять без світла довше чотирьох годин. Стало відомо, що це через неполадки з обладнанням.

Як на брифінгу повідомила речниця "Запоріжжяобленерго" Зореслава Цупренко, буває, що якась черга знаходиться без світла трохи довше чотирьох годин. Це може бути пов'язане з виходом з ладу автоматичного обладнання енергетиків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Справа в тому, що обладнання не розраховане на такий режим роботи. Тому буває, що світло вмикають, але воно не спрацьовує. Тоді виїжджає ремонтна бригада і лагодить все. У цьому разі термін включення черги затримується – це може бути від 40 до 90 хвилин.

За словами Зореслави, перемикання робиться на підстанціях, куди потрібно доїхати. Також затримки можуть бути через "повітряні тривоги", коли енергетикам небезпечно знаходитися на підстанціях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах