Чекають по 50 хвилин: жителі правого берега Запоріжжя жаліються на затримки при включенні світла

Чекають по 50 хвилин: жителі правого берега Запоріжжя жаліються на затримки при включенні світла

Чекають по 50 хвилин: жителі правого берега Запоріжжя жаліються на затримки при включенні світла - фото: gettyimages.com, JMWScout

Комуналка
28 червня 12:07

Жителі Дніпровського району Запоріжжя жаліються на затримки при включенні світла після стабілізаційних відключень. Людям доводиться очікувати електроенергію ще по 40-50 хвилин.

Як розповіли Vgorode місцеві жителі, їх будинки заживлюються від електричної підстанції Великолузької у селі Володимирське. За їх словами, електрик приїжджає на підстанцію самостійно та вмикає рубильник вручну. На їх думку, затримка відбувається через те, що цей працівник один на весь район і він фізично не встигає їздити на старенькому автомобілі по всьому Дніпровському району, щоб вчасно увімкнути людям світло. 

У результаті цього тижня, наприклад, відбулася така ситуація: відключення світла за графіком було з 12:00 до 16:00, але по факту світло увімкнули біля 16:50. Наступне ж відключення за графіком було з 18:00, і воно відбулося вчасно. Тобто замість двох годин зі світлом люди пробули близько однієї години.

Нам розповіли, що в одному з будинків живе жінка, яка потребує штучної вентиляції легень, апарат працює від електроенергії. Тому навіть такі затримки в 40-50 хвилин сильно впливають на неї. 

Vgorode відправив запит до ПАТ Запоріжжяобленерго, щоб знайти рішення цієї проблеми. Як тільки ми отримаємо відповідь – оновимо матеріал.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах