Чому в Запоріжжі не відключають світло за графіком

Чому у Запоріжжі не відключать світло у тих будинках, які в графіку.

Чому у Запоріжжі не відключать світло у тих будинках, які в графіку. Фото: facebook.com/KovalevA.Photography

Комуналка
10 листопада 2022 16:44

Останні тижні, коли в Запоріжжі, як і в усій країні, запроваджені віялові або екстрені відключення світла. Але запоріжці зіткнулися з тим, що по графіку будинок повинні відключити від електроенергії, але його так і не виключили. В "Запоріжжяобленерго" пояснили, чого так відбувається та від чого це залежить.

Так, в компанії пояснили, що це залежить від обсягів потужності, на які має бути скорочено споживання електроенергії. Ці обсяги визначає "Укренерго" окремо для кожного періоду відключення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Інколи ці обсяги менші за ті, що можуть бути досягнуті за умови погашення усіх споживачів тієї або іншої черги. Оскільки наша ключова мета – виконати доведене завдання із якомога меншими незручностями для наших клієнтів, а не просто всіх їх автоматично відключити, в таких випадках можуть погашатися не всі споживачі певної черги. Отже, якщо Ваша адреса є у черзі на відключення, але світло не зникло – це саме той випадок, – повідомили в "Запоріжжяобленерго".

В компанії зазначили, що найкращий спосіб уникнути погодинних відключень електроенергії - відмовитись від зайвих енергоємних електроприладів або перенести їх роботу на ніч.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах