У Запоріжжі частину будинків відключено від центрального опалення

У Запоріжжі частину будинків відключено від центрального опалення.

У Запоріжжі частину будинків відключено від центрального опалення. Фото: kyiv.comments.ua

Комуналка
07 листопада 2022 16:53

Вже більше 95% відсотків запорізьких багатоквартирних будинків підключені до центрального опалення. Але в деяких будинках зникло тепло. Стало відомо, з чим це пов'язано.

2 листопада у Запоріжжі стартував опалювальний сезон. Станом на 7 листопада майже всі будинки в місті вже з теплом. Але під час запуску опалення на деяких застарілих теплових мережах виникли певні технічні питання (зокрема аварійні ситуації). Про це повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Куртєва, такі ситуації трапляються щороку. Через це невеликий відсоток будинків наразі відключено від центрального опалення. Оперативні ремонтні та технічні роботи для усунення даного питання вже ведуться. 

- І не забувайте, будь ласка, співпрацювати з головами правлінь ОСББ та з керуючими компаніями. Насправді, це відома у Запоріжжі практика, коли будинок підключено до центрального опалення, а у квартирах його мешканців ще холодно, і потрібно просто, наприклад, піднятися на верхній поверх, відкрити кран Маєвського та випустити повітря, яке заважає роботі стояків опалення, – підкреслив Куртєв

Нагадаємо, що усі заявки про відсутність опалення приймаються через контакт-центр за номером 15-80 (зі стаціонарних) або (061) 787 15 80, (050) 414 15 80, (067) 656 15 80 (з мобільних). 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах