У Запорізькій області без електрики залишається понад 21 тисяча абонентів

У Запорізькій області без електрики залишається понад 21 тисяча абонентів.

У Запорізькій області без електрики залишається понад 21 тисяча абонентів. Фото: depositphotos.com

Комуналка
16 червня 2022 17:10

Через постійні артилерійські обстріли без електроенергії залишається понад 21 тисяча абонентів у Запорізькій області.

Як повідомили у прес-службі Запорізької ОВА, станом на вранці 6 червня через пошкодження ліній електропередач, опор та обладнання без електропостачання залишаються 21 тисяча 96 абонентів у 77 населених пунктах Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За вчора, 15 червня, енергетики відновили електропостачання у 8107 сімей на території Оріхівського районного відділення. Також загоєно 746 будинків, які були знеструмлені раніше.

На сьогодні по області без газопостачання перебуває 81 тисяча 118 абонентів у 107 населених пунктах області. Залишаються відключеними від газопостачання 48 населених пунктів Бердянського та Мелітопольського районів через пошкодження магістрального газопроводу на території Донецької області.

За наявною інформацією, на сьогоднішній день внаслідок обстрілу в Оріхові пошкоджено водопровідні мережі. Крім того, у Гуляйполі та прилеглих сільських населених пунктах Пологівського району, селища Степногорськ та прилеглих сільських населених пунктах Василівського району відсутнє водопостачання. Через проблеми із забезпеченням електроенергією артезіанських свердловин без водопостачання частина Полог.

Також внаслідок бойових дій пошкодили каналізаційні очисні споруди, які приймають стоки Василівки та Степногірська Василівського району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах