10 фільмів, які вийдуть в серпні 2024 року: трейлери,
10 фільмів, які вийдуть в серпні 2024 року: трейлери
Дозвілля та їжа
04 серпня 13:21
10 фільмів, які вийдуть в серпні 2024 року: трейлери, фото: кадр з фільму "Конотопська видьма"

У серпні 2024 року має вийти багато кіноновинок. Ми вже писали 10-тку найочікуваніших серіалів, а тепер зібрали 10 фільмів, які вийдуть цього місяця.

"Западня"

У фільмі батько і донька вирушають на концерт відомої попспівачки Lady Raven. Батько помічає підозріло велику кількість поліції на стадіоні. Виявляється, це спецоперація з упіймання серійного вбивці на прізвисько "М'ясник".

Прем'єра: 1 серпня

"Довгоніг"

За даними статистики, лише кожен п’ятий маніяк або серійний вбивця отримує справедливість і потрапляє за ґрати. Решта продовжують жити поруч з нами…

Прем'єра: 1 серпня

"Бордерлендз"

У сюжеті мисливиця за головами Лілі повертається на Пандору, щоб розшукати дочку розробника зброї компанії "Атлас". Розуміючи складність завдання, вона залучає до пошуків чотирьох з половиною ексцентричних напарників.

Прем'єра: 8 серпня

"Покинь, якщо кохаєш"

Все дитинство Лілі спостерігала за жорстоким поводженням батька. Подорослішавши, вона переїжджає до великого міста Бостона, де мріє відкрити власний квітковий магазин. Зустрівши нейрохірурга Райлі, вона закохується. Проте незабаром Лілі починає помічати, що Райлі все більше нагадує їй батька. Фільм створено за мотивами однойменної книги Коллін Гувер.

Прем'єра: 8 серпня

Чужий: Ромул

Це сьомий фільм у франшизі «Чужий», події якого відбуваються між оригінальним фільмом Рідлі Скотта та сиквелом Джеймса Кемерона. Сюжет розгортається навколо групи молодих людей, які опиняються на занедбаній космічній станції. Там на них чекає несподіванка: вони зустрічають Чужого.

Прем'єра: 8 серпня

"Мій друг пінгвін"

Пінгвін Дін Дін загубився від своєї зграї, ледве не потонув у нафтових забрудненнях океану, і зрештою виплив на береги Бразилії. Його знайшов і виходив Жоао – персонаж Жана Рено з фільмів "Леон" і "Васабі", який зіграв самотнього рибалку, який втратив дружину. Пінгвін стає його другом, але не перестає залишатися дикою твариною, яка прагне свободи. За словами авторів, фільм заснований на реальних подіях.

Прем'єра: 15 серпня

Ніч на 12-те

Нерозкрите вбивство молодої жінки не дає спокою детективу Йогану, який так і не зміг спіймати жорстокого злочинця. Вплутуючи себе у детальне розслідування життя жертви та її оточення, він швидко усвідомлює, що справа перетворилася на особистий виклик, поглинувши його повністю.

Прем'єра: 15 червня

Ціле життя

Андреас – осиротілий хлопчик, якого взяв під опіку безжалісний дядько на фермі в далекій долині. Він виростає без любові і, ставши дорослим, залишає рідний дім. Андреас бере участь у становленні альпійського туризму і створенні гірської канатної дороги, одружується, але згодом починається світова війна. Це історія про любов, травму, боротьбу та ціле життя однієї людини, заснована на книзі Роберта Зіталера.

Прем'єра: 22 серпня

"Конотопська відьма"

Фільмова студія Film.ua кардинально переосмислила «Конотопську відьму», помістивши її в реалії великої війни між Україною та Росією. У новій версії відьма з Конотопу відмовляється від своїх магічних сил через закоханість у військового. Однак після 24 лютого 2022 року вона вирішує повернути свої здібності, щоб помститися російським окупантам за смерть коханого. Фільм обіцяє бути насиченим кров’ю і видовищними сценами у стилі японських слешерів.

Прем'єра: 22 серпня

"Мирні люди"

Документальний фільм поєднує перехоплені телефонні розмови російських окупантів із кадрами наслідків масштабного вторгнення РФ в Україну. Цей фільм дозволяє глядачам дізнатися, якими мотивами керувалися ті, хто прийшов "звільняти" Україну. Окрім цього, у розмовах окупантів розкриваються їхні імперські амбіції, хваління "перемогами" та плани про "трофеї", які вони хочуть привезти додому. Стрічка створена в рамках міжнародної копродукції з Францією та Канадою і була представлена на 74-му Берлінале та фестивалі "Миколайчук Open" в Україні.

Прем'єра: 29 серпня

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах