Що подивитися: 10 серіалів, які вийдуть в серпні 2024 року - фото: кадр з серіалу "Емілі в Парижі"
Що подивитися: 10 серіалів, які вийдуть в серпні 2024 року
Дозвілля та їжа
02 серпня 15:25
Що подивитися: 10 серіалів, які вийдуть в серпні 2024 року - фото: кадр з серіалу "Емілі в Парижі"

Для тих, хто планує проводити останній місяць літа вдома, Vgorode зібрав 10 класних серіалів, які вийдуть у серпні 2024 року.

Посібник з убивства для хороших дівчат

Головна героїня Піппа вирішує розслідувати заплутану справу загибелі місцевої школярки Енді. Минуло вже 5 років з моменту ймовірного вбивства, проте Піппа знаходить нові докази та підказки, які змушують по-новому поглянути на трагедію і знайти справжнього злочинця.

Прем'єра: 1 серпня 2024 року

Нестабільний (2 сезон)

Розсудливий і врівноважений юнак Джексон змушений працювати в компанії свого успішного, але надмірно ексцентричного батька Елліса, щоб допомогти врятувати сімейний бізнес і покращити їхні стосунки.

Головні ролі виконують актори Роб Лоу і Джон Оуен Лоу, які також є батьком і сином у реальному житті.

Прем'єра: 1 серпня 2024 року

Академія Амбрелла (4 сезон)

Сім'я, де кожен володіє надприродними здібностями, возз'єднується після смерті батька, щоб врятувати людство і подолати сімейні конфлікти.

Серіал заснований на однойменному коміксі американського музиканта і художника Джерарда Вея. Четвертий сезон стане фінальним для проєкту.

Прем'єра: 8 серпня 2024 року

Погана мавпа

Головний герой – колишній детектив поліції Маямі на ім'я Ендрю. Після пониження до посади інспектора ресторанів він стикається із загадковим вбивством в одній із курортних забігайлівок і вирішує розслідувати цю справу.

Ендрю впевнений, що зможе розкрити злочин, завоювати довіру місцевої поліції та повернутися на авторитетну посаду детектива в Маямі.

Прем'єра: 14 серпня 2024 року

Кошмарні колишні

У центрі уваги — люди, які стали жертвами фізичного та психологічного насильства з боку своїх колишніх партнерів. Кожен епізод складається з проникливих інтерв'ю зі свідками, самими постраждалими та розслідувачами цих драматичних подій.

Документальний серіал заснований на реальних подіях, розповідає кілька зворушливих історій про трагічне кохання.

Прем'єра: 14 серпня 2024 року

Вбивства в одній будівлі (4 сезон)

Троє мешканців елітного будинку в престижному районі Нью-Йорка виявляються втягнутими в складну справу – загадкове і жорстоке вбивство в їхній будівлі. Попри всі небезпеки, герої вирішують провести власне розслідування та паралельно запускають подкаст, в якому висвітлюють деталі справи і свій прогрес.

Проєкт здобув позитивні відгуки від глядачів і отримав кілька номінацій на премії “Золотий глобус” і “Еммі”.

Прем'єра: 14 серпня 2024 року

Емілі в Парижі (4 сезон)

Це буде перша частина четвертого сезону серіалу. Маркетологиня з Чикаго на ім'я Емілі отримує пропозицію роботи в Парижі. Їй належить приєднатися до колективу престижної французької маркетингової фірми, зануритися в місцеву культуру і застосувати свій американський досвід на новій посаді.

Прем'єра: 15 серпня 2024 року

Бебі-бум (2 сезон)

Нана – самотня гінекологиня. Під час вечірки в клініці, перебуваючи під впливом алкоголю, вона випадково запліднює себе спермою свого колишнього хлопця. Тепер вона повинна пояснити свою вагітність колегам та близьким.

Окрім цього, Нана усвідомлює, що сумує за своїм колишнім і вирішує зробити все можливе, щоб відновити їхні стосунки.

Прем'єра: 22 серпня 2024 року

Патінко

Драма розповідає про чотири покоління корейських іммігрантів, які залишають свою батьківщину під час анексії Кореї Японією та переїжджають до Осаки.

Глядачі зможуть побачити умови життя та дискримінацію корейських іммігрантів у японському суспільстві. Серіал отримав високу оцінку як від критиків, так і від глядачів, і був номінований на престижні кінопремії, зокрема БАФТА та “Еммі”.

Прем'єра: 23 серпня 2024 року

Володар перснів: Персні влади (2 сезон)

Події епічної драми розгортаються за тисячі років до подій "Гобіта" та "Володаря перснів". Історія відбувається у Середзем’ї і охоплює створення Перснів Влади, піднесення Темного Володаря Саурона та останній союз ельфів і людей.

Перший сезон проєкту здобув номінації на премії "Сатурн" у категорії "Найкращий телевізійний серіал у жанрі фентезі" та на премію "Еммі" за візуальні ефекти, музику і костюми.

Прем'єра: 29 серпня 2024 року

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах