Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 18 квітня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 18 квітня
Дозвілля та їжа
12 квiтня 11:50
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 18 квітня. Фото: planetakino.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Приборкувач драконів

Рейтинг IMDB: 8.3/10

Анімація, пригоди. Іспанія, Китай, 2024

Режисери: Сальвадор Сімо, Цзяньпін Лі

В ролях:

  • Майяліні Гріффітс
  • Біл Найї
  • Ентоні Хауелл

У стародавньому Китаї дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істот почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчина-рабиня Пін заводить малоймовірну дружбу зі справжнім драконом.

Емі Уайнхаус: Back To Black

Рейтинг IMDB: 8.2/10 

Драма, музика. США, Великобританія, Франція, 2024

Режисер: Сем Тейлор-Джонсон

В ролях:

  • Маріса Абела
  • Джек О’Коннелл
  • Едді Марсан

Надзвичайна історія Емі Вайнгауз, що розповість про створення її революційного альбому «Back to Black». Розказана з точки зору Емі та натхненна її глибоко особистими текстами, стрічка розкриє феномен однієї з найвидатніших виконавців усіх часів!

Я та Фелікс

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Драма. Україна, 2022 р.

Режисер: Ірина Цилік

В ролях:

  • Юрій Іздрик
  • Андрій Чередник
  • Анастасія Карпенка

Розповідь про дорослішання хлопця Тимофія, його родину, друзів, перше кохання та стосунки з колишнім контррозвідником Феліксом, який став частиною його родини. Історія розвивається на тлі бурхливих 1990-х та розказана через призму дитячого сприйняття.

Почерк кілера

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Бойовик, детектив, кримінал. США, Великобританія, 2024

Режисер: Террі МакДонаф

В ролях:

  • Семюел Л. Джексон
  • Венсан Кассель
  • Джанні Капальді

Детективу поліції Чикаґо Дену Лоусону повідомляють про серійного вбивцю, який зʼявився у Шотландії. Його почерк ідентичний почерку вбивці, якого так і не спіймали у Чикаґо. Девʼять років тому він замордував пʼять жінок, одна із яких – дівчина детектива. Тепер Лоусон їде до Шотландії, де працюватиме з місцевим детективом Ґленом Бойдом, щоб знайти можливий зв'язок між усіма злочинами. У розслідуванні настає переломний момент, коли зʼявляється Вокер, колишній напарник Лоусона. Він має нові докази, що змінять хід пошуків.

Повстання штатів

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Драма, екшн. США, Великобританія, 2024

Режисер: Алекс Гарленд

В ролях:

  • Кірстен Данст
  • Вагнер Моура
  • Кейлі Спені

В основі фільму – повна адреналіну подорож через розколоті Сполучені Штати найближчого майбутнього. Зіркові актори Кірстен Данст та Вагнер Моура з'являються у ролях військових журналістів та фотографів, які документують події під час швидкої ескалації громадянської війни, що охопила всю країну.

Сором

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Драма. Великобританія, 2011

Режисер: Стів МакКвін

В ролях:

  • Майкл Фассбендер
  • Кері Малліган
  • Джеймс Бедж Дейл

Брендон успішний співробітник нью-йоркського рекламного агентства, одержимий сексом у всіх його проявах: він завсідник порно-сайтів, постійний клієнт відразу кількох повій і в той же час напрочуд успішний спокусник, перед чарівністю якого не в змозі встояти жодна дівчина. Внутрішній світ Брендона детонує після того, як у розкішних апартаментах холостяцьких невтомного сексоголіка несподівано поселяється його рідна сестра.

Павуче лігво

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Жахи. Франція, 2023

Режисер: Себастьян Ванічек

В ролях:

  • Тео Крістін
  • Фіннеген Олдфілд

30-річний Калеб перебивається підробітками, іноді торгує колекційними кросівками та збирає екзотичних тварин. З прагненням колекціонера він заповнює свою кімнату акваріумами з усілякими моторошними істотами. Остання покупка – невеликий павук, придбаний у підсобному приміщенні місцевого магазину. Не підозрюючи, що павук дуже агресивний та отруйний, Калеб приніс його додому. Павук тікає з коробки та відкладає величезну кількість яєць. Усього за кілька годин будівля перетворюється на жахливу колонію гігантських та швидких павуків. Головна проблема в тому, що цей павук може вбити людину одним укусом, і вони розмножуються з шаленою швидкістю. Жителям занедбаного хмарочоса доведеться шукати способи вижити за умов нашестя смертоносних павуків.

Тиждень австрійського кіно

Фестивальний. Австрія, 2024 р.

Фестиваль актуальних картин із Австрії відбудеться в Україні у 12-й едіції. Кіноогляд розпочнеться 11 квітня у київському кінотеатрі «Жовтень». Подія традиційно охоплюватиме найбільш яскраві та резонансні австрійські стрічки останніх років.

Програма:

«Ланцюга диявола», реж. Северін Фіала, Вероніка Франц

"Прийшов, побачив, переміг", реж. Даніель Хейзел, Юлія Неман

"Виходячи за межі", реж. Андреас Шмід

«Все життя», реж. Ханс Штейнбіхлер

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах