Куди піти у Запоріжжя на святкових віхідних з 8 по 10 березня 2024 року: афіша заходів.
Диван зачекає: чим зайнятися у Запоріжжі у п'ятницю ввечері та на вихідних
Дозвілля та їжа
07 березня 13:33
Куди піти у Запоріжжя на святкових віхідних з 8 по 10 березня 2024 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Вже час планувати, чим займатиметеся цього майже святкового вікенду. Vgorode зібрав цікаві заходи, що відбудуться у Запоріжжі з 8 по 10 березня 2024 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Святковий концерт "Тобі, чарівній"

Святковий концерт "Тобі, чарівній".
Святковий концерт "Тобі, чарівній". Фото: freepik.com

Жінка – мати, сестра, донька, дружина, кохана. Неповторна і магнетична, смілива і романтична, рішуча і ніжна, відчайдушна і покірна, кохана і жертовна у своїй любові та завжди чарівна… Саме завдяки жінці народжується все саме дивовижне, прекрасне та гармонійне .

Відчути себе центром Всесвіту і героїнею витончених творів і мрійливих мелодій – таку мету поставили перед собою артисти Філармонії. В програмі святкового концерту – хіти класичної музики, запальний джаз, естрадні шлягери та вокально-хореографічні композиції зі скарбниці національної спадщини.

Свою майстерність, незабутні емоції та святковий настрій чарівним жінкам та їх супутникам подарують джаз-бенд Music men - керівник Юрій Крюков та академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці" під керуванням заслуженого артиста України Сергія Черногора, провідні солісти Микола Квєтков, Юлія Якса, Вікторія Шестакова, Анастасія Литвин, Аліна Сліта, Діана Остапчук, Ігор Спориш. Концертмейстери – Світлана Зеленська, Олена Бекетова, Ольга Семенець та Артур Остапчук.

Ведучі концерту – тендітна Юлія Дар’їна та галантний Юлій Гаврилов.

Вечір чутливої та зворушливої музики нікого не залишить байдужим та стане хвилюючим сюрпризом для дорогої вашому серцю чарівної жінки.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 8 березня, 17:00

Скільки коштує: 200-250 гривень

Вистава-комедія "Примадонни"

Вистава "Примадонни". Фото: theatre.com.ua
Вистава "Примадонни". Фото: theatre.com.ua

 Двоє молодих акторів в безгрошів'ї. Вони ладні на будь-яку роль, але у театри їх не запрошують. Доведеться грати в житті! Ще й  "племінниць" старенької, яка хоче передати всі статки небожам, але бачила їх лише крихітками. Тому розшукує родичок, як може. Осі дві кралечки ніби і знайшлися. Але це тільки початок цілого водоспаду перевтілень та шалених подій у гонитві за спадком.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 8 березня, 16:00

Скільки коштує: 80-200 гривень

"Великий Святковий Стендап Концерт"

"Великий Святковий Стендап Концерт".
"Великий Святковий Стендап Концерт". Фото: concert.ua

Великий Святковий Стендап - це івент, який обіцяє вам незабутній досвід сміху і розваг! Це місце, де досвідчені стендап-коміки зберуться, щоб розірвати зал сміхом і зарядити вас позитивною енергією.

Де: Палац культури "Орбіта"

Коли: 8 березня, 17:00

Скільки коштує: 100-600 гривень

Вистава "Шалена ніч"

Помічник прем'єр-міністра, депутат Річард Уіллі планує провести нічне засідання парламенту… в дуже приємному товаристві звабливої Джейн Уорзінгтон - секретаря лідера опозиції. Шикарний готель у центрі Лондона, чорна ікра, устриці, шампанське, кокетлива і приваблива юна леді - все це обіцяє незабутньо приємну, шалену ніч пристрасті. І ніч дійсно стає "шаленою", але зовсім не такою приємною, як планував містер Уіллі! Пікантні ситуації, відверті сцени, курйози, несподіванки та нестримний сміх - все це комедія "Шалена ніч, або Люкс № 13"!

Де: Музыкальный областной драматический театр им. В.Г. Магара

Коли: 8 березня, 17:00

Скільки коштує: 100-220 гривен

Концерт "NK | Настя Каменських "Я - Україна!"

Відмінна новина для Запоріжжя. Плануйте концерт вашої улюбленої співачки – NK! Для тих, хто не знає, NK – це творчий псевдонім Насті Каменських, популярної української співачки, автора пісень, телеведучої та актриси.

Ми не применшуватимемо, якщо скажемо, що NK – це одна з найяскравіших зірок нашої музичної сцени, яка зуміла підкорити серця мільйонів шанувальників своєю музикою та талантом.

Приходьте на її концерт, щоб насолодитися неповторною атмосферою живого виступу, відчути весь потужний заряд енергії та драйву, який несе з собою кожен її трек. У її концертах завжди є щось особливе – цікавий сценічний образ, танцювальне шоу, душевна атмосфера і, звісно, ​​найяскравіші хіти.

Де: Запорізький державний цирк

Коли: 8 березня, 19:00

Скільки коштує: 399-990 гривен

Концерт Наталії Могилевської

Ніжна, стильна і дуже жіночна Наталя завжди в центрі уваги папараці. За свою творчу кар'єру співачка удостоєна численних премій і нагород. І якби була премія "Кращий енерджайзер країни", то її точно присудили Могилевської! Вона завжди і всюди встигає. Потрібен новий телепроект? Наталія готова підсобити. Допомогти молодому даруванню? Ніяких проблем! Створити новий гармонійний образ в індійському стилі? Запросто!

Її життя - це суцільний вир подій, в якому народжуються чудові хіти і пісні від чистого серця. У зоряному багажі артистки вже 10 студійних альбомів! І Це далеко не межа! Наталя не перестає дивувати багатотисячну армію шанувальників новими хітами та стильними відеокліпами.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 9 березня, 17:00

Скільки коштує: 590-990 гривен

Концерт Just Jazz

Концерт Just Jazz.
Концерт Just Jazz. Фото: freepik.com

Відкладіть турботи та звільніть декілька годин для гарного настрою! Джазуймо разом ! Запрошуємо запоріжців і гостей міста на неймовірну та запальну програму Just Jazz.

Яскрава палітра музичних нарисів у виконанні естрадного оркестру, неповторна енергетика джазу від талановитих вокалістів, атмосферна та самобутня хореографія – це унікальний джазовий коктейль, що не залише байдужим.

У програмі концерту сучасні кавери відомих джазових синглів з репертуару Michael Bublé, британського співака та автора пісень Seal та Osvaldo Farresa.

Де: Незламний хаб (ПК "Орбіта" - вулиця В'ячеслава Зайцева, 9)

Коли: 9 березня, 17:00

Скільки коштує: 120 гривен

Дитяча вистава "Одного разу в лісі"

Дитяча вистава "Одного разу в лісі".
Дитяча вистава "Одного разу в лісі". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Це історія про пташеня, який пустився самостійно освоювати світ. Але на шляху завжди можна зустрітися не тільки з добрими істотами, але і з підступними і злими. Звичайно, на допомогу пташеня вчасно прийдуть мама і тато.
 
Вистава на екологічну тему захопить дітей грою акторів, фантазією, інтерактивом і змусить задуматися про те, що природу необхідно берегти і про те, що кожен відповідає за те, яким ми залишимо Землю нащадкам.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 9 березня, 11:00

Скільки коштує: 100 гривень

"Тарасові сни.Заповіт"

"Тарасові сни.Заповіт".
"Тарасові сни.Заповіт". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Як хлопець з простої української родини став Великим Кобзарем? Як сталося, що минають літа, а пророчі слова Тараса Шевченка досі печуть душу? Тарас Григорович Шевченко народився 210 років тому, але повсякчас поруч із нами. Думки й настанови поета звучать надзвичайно актуально. Мужні українські воїни, звільняючи окуповані території, зривають рашистський прапор – і зустрічають пильний погляд Тараса Григоровича, читають його напуття: "Борітеся – поборете, вам Бог помагає!" Україна бореться. Вона знову у вогні, але хоробро б’ється за волю, як заповідав Тарас Григорович. Він залишається з Україною як невіддільна частина її сьогодення. Портрети поета бачимо у графіті на стінах будинків у образі сучасних героїв, у мемах, у соціальних мережах. Усюди звучать вірші поета. Ми вчитуємося в його вірші, листування, записи у щоденнику – і нам відкривається Людина. Справжня людина, без ретуші, без награних емоцій - з пристрастями й недоліками, захопленнями та розчаруваннями – завжди щира! Тарас мріяв бути художником. Був надзвичайно обдарованим. Жив пристрасно й жертовно. Великий Кобзар вдивляється в нас – хто ми, його нащадки? А ми вдивляємося в нього, відкриваючи його наново.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 9 березня, 16:00

Скільки коштує: 90-220 гривень

Інтимна комедія "Обережно, колишні"

Інтимна комедія "Обережно, колишні".
Інтимна комедія "Обережно, колишні". Фото: filarmonic.zp.ua

Одного разу невипадкова випадковість зіштовхує дві пари молодят на круїзному кораблі, де кожна з них проводить свій медовий місяць. Двоє з любовного квартету - колишні чоловік і дружина, які бурхливо розлучилися 5 років тому, а тепер кожен з них знайшов своє нове щастя.

Хто з цих чотирьох насправді є половинкою один одного? Чи буває любов колишньої? Чи можна любити і ненавидіти одночасно? І не повбивають вони один одного в пориві пристрастей? Це варто подивитись! В ЦЬОМУ - варто розібратися!  І абсолютно точно тут є підказки, про те, як жити і любити далі.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 10 березня, 17:00

Скільки коштує: 390-590 гривен

Крита ковзанка ICE POINT

Нова льодова арена ICE POINT.
Нова льодова арена ICE POINT. Фото: instagram.com/ice_point.zp

Адреса та телефон:

ICE POINT знаходиться за адресою вулиця Сєдова, 5 (одразу за райадміністрацією Вознесенівського району). Телефон для довідок: +38 (066)-907-47-66.

Графік роботи:

  • у будні – з 12:00 до 20:00.
  • у визідні та свята – з 10:00 до 22:00.

Ціни на катання з понеділка по п'ятницю:

  • 100 гривень – дитячий (до 12 років);
  • 180 гривень – студентський;
  • 250 гривень – дорослий;
  • 200 гривень – безліміт дитячий;
  • 250 гривень – безліміт дорослий;
  • 250 гривень – 45 хвилин із інструктором (+38 068 458 01 59).

Ціни на катання на суботу та неділю:

  • 150 гривень – дитячий (до 12 років);
  • 230 гривень – студентський;
  • 250 гривень – дорослий;
  • 250 гривень – безліміт дитячий;
  • 350 гривень – безліміт дорослий;
  • 250 гривень – 45 хвилин із інструктором (+38 068 458 01 59).

На території також є food-зона та coffee point з гарячими напоями та їжею.

"Метелиця"

Каток "Метелиця".
Каток "Метелиця". Фото: facebook.com/metelica.zp

Адреса та телефон:

Ковзанка знаходиться за адресою – вулиця Перемоги, 66-В (за ПС "Юність"). Телефон для довідок: 095-719-2533.

Графік роботи:

  • щоденно з 11:00 до 22:00.

Ціни на катання:

  • 200 гривень – у будні дні за безліміт;
  • 200 гривень за годину та 300 безліміт – у вихідні та свята.
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах