Куди піти до Запоріжжя з 26 лютого по 1 березня 2024 року: афіша заходів.
Не нудьгуйте вдома: чим зайнятися у Запоріжжі цього тижня
Дозвілля та їжа
26 лютого 14:47
Куди піти до Запоріжжя з 26 лютого по 1 березня 2024 року: афіша заходів. Фото: unsplash.com

Почався новий робочий тиждень, тому ми, за традицією, збираємо добірку класних заходів. Чим можна буде зайнятися у Запоріжжі у будні дні цього тижня – з 26 лютого по 1 березня – читайте в огляді Vgorode.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заняття по арт-терапії

Заняття по арт-терапії.
Заняття по арт-терапії. Фото: freepik.com

Заняття відбуватимуться по понеділках та середах з 10:00 до 11:00 та призначені для дітей віком від 6 до 11 років.
Ця форма творчого самовираження допоможе вашим дітям виявити свої почуття, емоції та думки шляхом малювання, моделювання та інших творчих активностей.

Крім того, арт-терапія сприяє розвитку важливих навичок, таких як самовираження, самосприйняття, зосередженість та покращення емоційного стану.

Зареєструйтесь у Google-формі та отримайте можливість безкоштовно відвідати заняття з арт-терапії.

Де: Центр розвитку "Дитячі мрії" (вулиця Добролюбова, 13)

Коли: 26 та 28 лютого з 10:00 до 11:00

Скільки коштує: безкоштовно

Великий Стендап Концерт

Великий Стендап - це івент, який обіцяє вам незабутній досвід сміху і розваг! Це місце, де досвідчені стендап-коміки зберуться, щоб розірвати зал сміхом і зарядити вас позитивною енергією.

Тому, пам'ятайте, що готуватися до вечора стендапу варто завчасно!

Будьте впевнені, що перший ряд буде найгарячішим місцем у залі, тому не зволікайте і приходьте пораніше, аби отримати найкраще місце і насолодитися морем сміху!

Де: ПК "Орбіта"

Коли: 27 лютого, 18:00

Скільки коштує: 350-499 гривень

Вистава "Серцеїдки"

Вистава "Серцеїдки".
Вистава "Серцеїдки". Фото: мoeMisto.ua

Краса жінки не в одязі, не в фігурі чи зачісці. Краса жінки в її очах, бо це дорога до її серця – місця, де живе кохання. Чоловікам і одну жінку витримати непросто. Але що робити, якщо їх аж вісім і всі вони знаходяться під підозрою, оскільки єдиний чоловік у домі просто взяв і щез. А це означає, що свято, на яке вони чекають – під загрозою. Кожна з жінок розуміє, що носить в собі безліч секретів, але в житті нікому не зізнається про це. Головна інтрига залишається нерозгаданою – куди насправді подівся їх єдиний чоловік, якому вони усі винні грошей і до
чого тут кохання.

Детективна комедія за мотивами французького письменника Р.Тома “8 жінок” з непередбачуваним фіналом. На вас чекає феєрверк яскравих акторських робіт у супроводі музики та танців. Вистава, що надихатиме вас на справжні почуття.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 28 лютого, 17:00

Скільки коштує: 700-800 гривень

Ювілейний концерт АКАПіТ "Запорожці"

Цей унікальний колектив вже 30 років є мистецькою візитівкою нашого славетного козацького краю. Ансамбль неодноразово презентував перлини старовинної духовної спадщини в рідному Запоріжжі та на кращих сценах України і за кордоном. «Запорожці» - це справжня плеяда зірок, яскравих особистостей та досвідчених майстрів, які збагачують своїми талантами різнобарвну палітру українського мистецтва та прославляють нашу Батьківщину. Виступи колективу – завжди визначна подія, повернення до народних джерел та неймовірні емоції шанувальників. 

Над постійним творчим розвитком ансамблю під керуванням заслуженого артиста України Сергія Черногора, пошуком нових форм, урізноманітненням репертуару працюють музичний керівник, заслужений артист України Олег Кугаєвський та балетмейстер-постановник Олег Кравець.

У програмі ювілейного концерту – найкращі пісенно-хореографічні композиції зі скарбниці творчого доробку «Запорожців» за всі роки творчої діяльності. Це буде справжнє свято душі, а поціновувачі народного мистецтва матимуть змогу насолодитися майстерністю артистів ансамблю та улюбленими творами. 

В програмі: найкращі, популярні та найулюбленіші твори, іскрометні танці, класика та сучасність, фольк енд рок.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 29 лютого, 17:00

Скільки коштує: 200-250 гривень

Вистава "Мафія та... sentiments"

Вистава "Мафія та... sentiments".
Вистава "Мафія та... sentiments". Фото: teatrmolodi.zp.ua

Бути другом і адвокатом мафіозі – справа не проста. А якщо ще закохатися в його доньку… О! Це вже пахне порохом!
Зранку все пішло шкереберть: кохана затрималася, у ванній протікання - залило квартиру сусіда знизу, він вимагає компенсації. А на додачу з’являється Карлос - "отець" мафії та батько подруги, в одній особі.
Гроші, мафія, поліція, любов, зрада, сподівання... Героям комедії доводиться непросто! А глядачам, навпаки, дуже весело спостерігати, як вони викручуються зі, здається, безнадійного становища.
Плутанина і комічні ситуації розв’яжуться найнесподіванішим чином.

Де: Запорізький академічний обласний театр юного глядача

Коли: 1 березня, 16:00

Скільки коштує: 80-200 гривень

Четверо в одній спальні

Четверо в одній спальні.
Четверо в одній спальні. Фото з афіші

Класична комедія положень відомого французького комедіографа Марка Камолетті. Вистави за його п'єсами з постійним успіхом точаться на сценах світу.

Незграбна і, на перший погляд, дурна служниця Анна випадково стає центром віртуозно закрученого сюжету.

А в ньому подружня пара, користуючись нагодою, вирішила "освіжити" своє особисте життя та провести кілька днів разом зі своїми коханцями. Звичайно, кожен – окремо, але у своєму сімейному гніздечку. Ось і опиняються тут усі четверо одночасно!

На порозі сімейна катастрофа!

Але за справу береться зовсім не дурна, а дуже хитромудра Ганна! Виявляючи дива винахідливості, вона щомиті "розрулює" загрозливі для всіх ситуації, до того ж зовсім не безкорисливо. Ох, ця Ганна!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 1 березня, 17:00

Ціна: 100-220 гривень

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах