Чим зайнятися у Запоріжжі з 26 по 28 січня 2024 року.
Диван зачекає: чим зайнятися у Запоріжжі у п'ятницю ввечері та на вихідних
Дозвілля та їжа
25 сiчня 11:56
Чим зайнятися у Запоріжжі з 26 по 28 січня 2024 року. Фото: instagram.com/brandonwoelfel

Пора планувати, чим займатиметеся цього вікенду. Vgorode зібрав цікаві заходи, що відбудуться у Запоріжжі з 26 по 28 січня 2024 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За двома зайцями

За двома зайцями.
За двома зайцями. Кадр із фільму

І цього натовпу виділяється лише віртуозний аферист – Свирид Голохвастов. Своєю появою він порушує "звичний", "приємний" та "комфортний" світ кожного з героїв цієї історії. Але й він прагне лише до задоволень, тому в гонитві за ними він уміло маніпулює оточуючими, спритно підлаштовуючи обставини під себе.

Голохвастов вирішується на відчайдушну авантюру заради грошей. Хто тільки не буде замішаний у цьому круговерті: батьки, друзі, куми, свати, сусіди і навіть Ви!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 26 січня, 17:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Вистава "Шерлок"

Вистава "Шерлок".
Вистава "Шерлок". Фото: moemisto.ua

Хто стоїть за серією таємничих убивств, які тримають у жаху жителівнічного Лондона? І чи можливо перемогти генія кримінального світу професора Моріарті та покохати жінку, яка схильна до злочинів?

Фантастична історія пригод Шерлока Холмса та доктора Ватсона вблискучій постановці.

Оригінальний сюжет, вражаючі декорації, ефектні костюми та прекраснагра майстрів сцени Сергія Позднякова та Руслана Данильченка не залишать байдужими нікого. Це має побачити кожний!

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 26 січня, 18:00

Скільки коштує: 229-550 гривень

Вистава для дорослих "Ти моє все" (18+)

Вистава для дорослих "Ти моє все" (18+).
Вистава для дорослих "Ти моє все" (18+). Фото: zaporozhje.karabas.com

Ця вистава приємно порадує гострими та смішними жартами, цільним сюжетом і чудовим фіналом.

В ній присутня легка атмосфера, яка не позбавлена ​​життєвих труднощів і зіткнень, а також незвичайних і яскравих персонажів. Хороші кумедні діалоги, що забезпечують веселий настрій на усю дорогу. Щодо самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

"Ти моє все" - казка. Насправді такого не буває, а якщо і трапляється, то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися ввечері з подругою або хлопцем. Тому що після вистави є ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання і розуміння, довіра і ревнощі - ці теми близькі будь-якому глядачеві та можна сказати, що ця сексуальна казка про Вас.

Вистава в цілому не на один раз, і у Вас може виникнути бажання переглядати її знову і знову. Тому, квитки на неї завжди закінчуються заздалегідь.

"Ти моє все" - про Кохання. І сильне Кохання відчувається протягом всієї вистави, Ви будете співчувати героям і переживати за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Люди, які грають виставу вже 10 років разом. За всі ці жарти й пристрасті вони заплатили нервами та роками. Вони прожили те, над чим сміються і страждають.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 27 січня, 16:00

Скільки коштує: 550-850 гривень

Вечірка K-pop Party. Winter

Вечірка K-pop Party. Winter. 
Вечірка K-pop Party. Winter.  Фото: scmp.com

Нова K-pop вечірка у Незламному Хабі Орбіта! Ці зустрічі стають дуже гарною традицією.

Будемо слухати улюблені хіти, танцювати, обмінюватися стаффом та просто класно проводити час у компанії людей, які розділяють ваші захоплення. Упродовж заходу працюватиме крамничка K-pop товарів, де кожен зможе купити щось з зображеннями власних кумирів.

Охочі команди зможуть позмагатися у конкурсі на найкращий Cover Dance та отримати головний приз. Реєстрація відбувається через електронну пошту pk.orbita09@gmail.com до 26 січня.

Незламний Хаб Орбіта є укриттям, тож всі заходи в ньому є безпечними на випадок повітряної тривоги. Доступ цілодобовий через центральний вхід будівлі ПК "Орбіта".

Де: Незламний хаб (вулиця В'ячеслава Зайцева, 9, "Орбіта")

Коли: 27 січня, 15:00

Скільки коштує: безкоштовно

LADIE'S NIGHT

Ladie's Night.
Ladie's Night. Фото: gettyimages.com

Найжіночий із сучасних спектаклів! З 6 квітня по 4 травня жителі та гості Запоріжжя зможуть насолодитися іронічною комедією авторства трьох геніальних французьких письменників – МакКартена, Коллара та Сінклера. Вистава чарівним чином поєднує в собі мюзикл і драму, що надає дійству одночасно глибокого психологізму та музичної насиченості.

Ladie's Night оповідає про реалізацію божевільної ідеї досить пересічної компанії друзів. З волі долі кілька чоловіків потрапили у відчайдушну ситуацію, і остання нагода втекти від бідності для них — влаштуватися танцюристом у чоловіче стриптиз-шоу. Звичайно, ніхто з героїв ніколи не займався подібним, і це викликає незручність і сміх одночасно. Але учасники п'єси налаштовані рішуче! Дізнайтеся, на що здатні чоловіки заради досягнення своєї мети.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли: 27 січня, 16:00

Ціна: 90-220 гривень

Цирк на льоду. Незламні

Цирк на льоду. Незламні.
Цирк на льоду. Незламні. Фото: circus.zp.ua

Шоу "Цирк на льоду - Незламні" представляє собою віртуозні циркові номери на справжній льодовій арені.

Повітряни гімнасти на ременях, канаті та в повітряному кільці без страхування здивують будь-якого глядача.

Головоламні акробатичні трюки у виконанні майстрів фігурного та спортивного катання, які використовуються в програмі "Ми з України" не можливо побачити навіть на Олімпійських змаганнях!

Складний цирковий реквізит - моноцикл, перш, тощо - на ковзанах. Це щось неймовірне. Загадкові магічні номери здивують кожного.

Кумедні такси чекають прихильників якісної дресури.

Програма виконана в найкращих традиціях українського цирку та неповторного українського гумору, що, в такі важки для нашої країни часи і підкреслює внутрішню силу нашого народу.

Жонглери, акробати, илюзіонисти, дресирувальникі, фігурісти і, звичайно, клоунеса - ведуча Джулія Kiss чекають Вас на цирковій виставі "Незламні!"

Де: Запорізький державний цирк

Коли: 27 січня, 15:00, 28 січня, 11:00

Скільки коштує: 100-500 гривень

Концертна програма "Світові хіти 2"

Академічний симфонічний оркестр та диригент – лауреат міжнародних конкурсів Дмитро Мітнік запрошують меломанів на прем’єру яскравої концертної програми "Світові хіти 2".

Відомі світові хіти не втрачають актуальності та популярності навіть через століття та продовжують полонити наші серця з перших акордів. Адже, ці мелодії наповнені енергетикою митців, що їх створили та виконавців, які чарують меломанів своєю майстерністю.

Справжні перлини естрадно-симфонічної, джазової та рок-музики змусять ваші серця битися у такт. Саундтреки з кінофільмів нагадають про найяскравіші cюжети з улюблених стрічок.

Цей вечір подарує вам дивовижні емоції та надзвичайно приємні враження!

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 28 січня, 17:00

Скільки коштує: 230-250 гривень

Сучасна казка-притча "Людожерчик"

Сучасна казка-притча "Людожерчик".
Сучасна казка-притча "Людожерчик". Фото: magara.zp.ua

Сучасна казка-притча для дорослих за мотивами п’єси С.Лебо

Мати та 6-річний син самотньо живуть у лісі. Мама годує дитину овочами, не тримає речей червоного кольору й робить все, щоб не спровокувати прояви, м'яко кажучи, поганої спадковості сина. Його батько, який давно зник, був людожером. І тому перший похід до школи стає для дитини шоком. Глядач теж не відразу розуміє, що не по роках високий першокласник - наполовину людожер.

Щоб стати людиною хлопчик береться пройти три випробування - провести певний час із півнем (до речі, на прем’єрі буде живий птах), вовком та маленькою дівчинкою (по черзі), не завдавши їм шкоди. Формально випробування він пройде, але є нюанси.

"Це не казка, а, швидше, притча про боротьбу людини із самим собою, про силу подолання. У кожному з нас живе людина і звір, і між ними йде вічна боротьба", – пише про "Людожерчика" Сюзанн Лебо.

І взагалі в цій п'єсі можна знайти масу прихованих і не дуже смислів та психологічних асоціацій, наприклад, із важким дорослішанням

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 28 січня, 16:00

Скільки коштує: 100-220 гривень

Виставка ретро-автомобілів

Виставка ретро-авто у Запоріжжі.
Виставка ретро-авто у Запоріжжі. Фото: zaporizhzhia.city

Цей приватний музей є одним із найбільших в Україні. Тут можна подивитися на ретроавтомобілі, мотоцикли, військову техніку, дитячі коляски. До речі, цікаво буде не лише любителям автомобілів, а й тим, хто хоче зробити круті фотографії. Застрибувати в салони або фоткатись на капоті вам, звичайно, не дозволять. Але поряд з експонатами можна. А ще на вході стоїть синій кабріолет, в який можна залізти та уявити себе акторкою якогось крутого фільму з минулого століття.

Де: Фаетон, музей ретро автомобілів

Коли: щодня з 09:00 до 17:00

Скільки коштує:

  • дорослий квиток – 200 гривень
  • дитячий квиток – 100 гривень
  • індивідуальна екскурсія – 300 гривень
  • дітям до 6 років, ветеранам та учасникам бойових дій вхід безкоштовний.

Фільм "Люблю тебе ненавидіти"

На ранок після ідеального першого побачення фатальна пристрасть закоханих перетворюється на холодну ненависть, доки доля не зводить їх разом на весіллі друзів в Австралії. Тож їм не залишається нічого іншого, окрім як вчинити по-дорослому і знову прикинутися парою.

Де:

  • Кінотеатр "Байда" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 17:10 та 19:20.
  • Кінотеатр "Довженко" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 14:30.
  • Кінотеатр "Маяковського" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 13:20, 15:20 та 19:10,
  • Кінотеатр Blockbuster – сеанси 26, 27 та 28 січня о 11:30 та 19:30,
  • Кінотеатр "КіноМакс" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 18:00 та 19:50.

Фільм "Бджоляр"

Містер Клей (Джейсон Стейтем) справляв враження миролюбивої людини, яку найбільше за все цікавлять бджоли. Від примарної слабкості не залишилось і сліду, коли злагоджена група шахраїв ошукала близьку йому людину місіс Паркер (Філіція Рашад). Клей розпочинає боротьбу з аферистами, розраховуючи тільки на свої сили. Насправді він має неабиякий досвід не лише у бджільництві. Колись він був членом засекреченої організації. Сили у протистоянні між містером Клеєм та розгалуженою мережею злочинців дійсно не рівні. Дедалі очевиднішим стає, що перевага на стороні Клея.

Де:

  • Кінотеатр "Байда" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 15:00 та 18:30.
  • Кінотеатр "Маяковського" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 17:15.
  • Кінотеатр Blockbuster – сеанси 26, 27 та 28 січня о 19:35.
  • Кінотеатр "КіноМакс" – сеанси 26, 27 та 28 січня о 17:50.
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах