Куди піти до Запоріжжя у вікенд з 7 по 11 лютого 2022 року. Фото: unsplash.com
Не нудьгуйте вдома: чим зайнятися у Запоріжжі цього тижня
Дозвілля та їжа
07 лютого 2022 15:20
Куди піти до Запоріжжя у вікенд з 7 по 11 лютого 2022 року. Фото: unsplash.com

Час планувати, як можна буде цікаво провести дозвілля цього тижня.Vgorode зібрав цікаві заходи, які відбудуться у Запоріжжі з 7 по 11 лютого 2022 року.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Kalush

Kalush – український реп-гурт, заснований у 2019 році.

До групи входять Олег Псюк (aka Псючий Син) – засновник та соліст, Ігор Діденчук – мультиінструменталіст та МС Кіліммен. Гурт був названий на честь Калуша, рідного міста Олега Псюка.

Де: ДК "Дніпроспецсталь"

Коли: 8 лютого, 19:00

Скільки коштує: 250-500 гривень

Пароль "Фламінго"

Пароль
Пароль

Якось одна пара молодят вирушила до морської весільної подорожі. І зустріла на борту таку саму пару. Все було б добре, але виявилося, що двоє з цих чотирьох теж були одружені. Колишнє подружжя за нових обставин серед моря! І це лише через 5 років після розлучення! Зіпсований відпочинок чи неймовірний поворот долі? Подітися нікуди, убити одне одного – таке собі рішення. А може, це лише початок нового життя? І зовсім не тієї, на яку сподівалися усі четверо...

Де: Запорізька обласна філармонія ім. Глінки

Коли: 8 лютого, 19:00

Скільки коштує: 290-490 гривень

Viva Flamenco

Viva Flamenco.
Viva Flamenco. Фото: vivaespana.com

Емоції, ритм, душа Концерт іспанської музики та танцю, на якому Ви відчуєте сильні почуття та отримаєте яскраві враження. Фламенко це "розпечений сплав" іспанської гітари, глибинного співу та андалусійського танцю.

Фламенко розбурхує кров, забирає в полон... У концерті звучить музика іспанських таверн та кафе кантанте, латиноамериканські, кубинські мотиви, ф'южн, арії Ж. Бізе з опери "Кармен".

Ритми фламенко розтоплять зимові сніги та пристрасно закличуть весну!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли:   9 лютого, 18:00

Скільки коштує:   70-170 гривень

Наталія Фаліон та Лисапетний батальйон

Концерт яскравого пісенного гурту "Лисапетний батальйон" з іскрометною Наталією Фалліон виступить із програмою "Антивірусний тур" у Запоріжжі!

Нові пісні, знайомі хіти та народне камеді шоу! Як сказала керівниця творчого колективу: "Наш концерт це щеплення, вакцинація, антивірусне лікування".

На вас чекає бурхлива енергія виконавиць, драйвових композицій, неповторна харизма з особливою атмосферою радості та задоволення. Їхній запальний гумор не залишить байдужими нікого, а пісні не дадуть всидіти на місцях.
Група справді народна, адже вийшли її учасниці з народу, а точніше, з одного селища на Хмельниччині. Учасників ансамблю об'єднала любов до музики і відтоді вони вже понад 25 років радують Україну своєю творчістю та радіють самі

Де: ДК "Дніпроспецсталь"

Коли: 8 лютого, 19:00

Скільки коштує: 200-440 гривень

За двома зайцями

За двома зайцями.
За двома зайцями. Кадр із фільму

І цього натовпу виділяється лише віртуозний аферист – Свирид Голохвастов. Своєю появою він порушує "звичний", "приємний" та "комфортний" світ кожного з героїв цієї історії. Але й він прагне лише до задоволень, тому в гонитві за ними він уміло маніпулює оточуючими, спритно підлаштовуючи обставини під себе.

Голохвастов вирішується на відчайдушну авантюру заради грошей. Хто тільки не буде замішаний у цьому круговерті: батьки, друзі, куми, свати, сусіди і навіть Ви!

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли: 10 лютого, 18:00

Скільки коштує: 70-170 гривень

Лебедине озеро

Лебедине озеро.
Лебедине озеро. Фото: freepik.com

Романтичний балет на три події з мотивів німецьких казок.

Вистава-балет "Лебедине озеро" за участю Петрі Конті викликала великий ажіотаж серед шанувальників цього виду мистецтва. Геніальна музика Петра Чайковського, чудові костюми та декорації у поєднанні з майстерністю солістів та танцюристів балетної трупи залишать незабутнє враження у серцях глядачів.

Петра Конті (Petra Conti) прима-балерина міланського театру La Scala, Бостонського балету та балету Лос-Анджелеса знову у Запоріжжі на запрошення Олександра Стоянова для участі у легендарному спектаклі Лебедине озеро.

Де: ДК "Дніпроспецсталь"

Коли: 10 лютого, 19:00

Скільки коштує: 270-550 гривень

Замовляю кохання

Замовляю кохання.
Замовляю кохання. Фото: freepik.com

Історія, яка може статися з кожним" – так стверджує драматург Тетяна Іващенко у своїй п'єсі "Замовляю кохання". Відносини між чоловіком і жінкою – завжди, певною мірою, детектив. З чого все почнеться, які несподівані повороти запропонує інтрига, якою буде розв'язка Сюжети розвитку любовних історій, загалом, схожі, але за будь-якої з них спостерігати завжди цікаво, тому що в почуттях головне – нюанси Кожна жінка мріє про кохання, неймовірне та казкове, хоче бути щасливим і нехай, хоча б на мить., але відчути себе коханою, бажаною... Особливо, коли вже немає сил боротися з самотністю! Можливо, її можна купити? Скільки коштує кохання? її відтінків змінює погляд із трагедійного на комедійний.

До несподіваної розв'язки глядач піде лабіринтами відносин між чоловіком і жінкою, зв'язки їх тендітні, незрозумілі, несподівані, постійно змінюються. Глядачі до кінця вистави залишаться у напрузі, намагаючись розгадати – чи кохання, чи обман?

Де: Музичний обласний драматичний театр ім. В.Г. Магара

Коли:   11 лютого, 18:00

Скільки коштує:   70-150 гривень

Про що мовчать чоловіки?

Про що мовчать чоловіки.
Про що мовчать чоловіки. Фото: @tankovichd

Багато століть жінки запитують: про що насправді думають чоловіки? Відповідь знайдено! Але ви дуже здивуєтеся неоднозначності їхніх думок. А про що чоловіки мовчать – це взагалі окрема розмова!

"Про що мовчать чоловіки" – це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбує жінок (іноді та чоловіків) найбільше. Американський актор, а за сумісництвом сімейний психолог, настільки близько дістався істини, що його п'єса не лише протрималася рекордний час на сценах Бродвею та Вегаса, а й була нагороджена Olivier Awards і навіть потрапила на сторінки Книги театральних рекордів.

Унікальний моновистава у жанрі стендап – захоплюючий монолог, у якому обіграна вся абсурдність конфліктів у відносинах. Постановка, незважаючи на легкість і веселість, має важливу мету – примирення представників протилежної статі та можливість зробити їх життя хоч трохи веселішим та гармонійнішим.

Де: Театр молодого глядача (театр Молоді)

Коли:   10 лютого, 19:00

Скільки коштує: 290-490 гривень

Ковзанка та льодова гірка на площі Фестивальній

Ковзанка на площі Фестивальній.
Ковзанка на площі Фестивальній. Фото: instagram.com/katok_na_festivalnoy_

На площі Фестивальній цього року можна не лише помилуватися гарною ялинкою, а й покататися на крижаній гірці чи ковзанці. Докладніше про це можете прочитати тут.

Де: площа Фестивальна

Коли: щодня, 09:00-00:00

Скільки коштує: 20 гривень – льодова гірка, 120-150 гривень – ковзанка

Святкова локація на каскаді фонтанів "Райдуга"

Святкова локація на
Святкова локація на

Яскрава та затишна локація. Тут можна зробити хороші фотографії та провести затишний вечір, покататися на ковзанці та відвідати чарівний будиночок, де справджуються мрії.

Де: каскад фонтанів "Райдуга"

Коли: щодня

Фільм "Людина Павук: Немає шляху додому"

Життя і репутація Пітера Паркера опиняються під загрозою, оскільки Містеріо розкрив усьому світові таємницю особи Людини-павука. Намагаючись виправити ситуацію, Пітер звертається за допомогою до Стівена Стренджа, але незабаром все стає набагато небезпечнішим. Розклад сеансів дивіться тут.

Фільм " King's Man: Початок "

Kingsman – організація супершпигунів, що діє на благо людства далеко від цікавих очей. І один із перших та найталановитіших оперативників в історії організації – Конрад, молодий і нахабний син герцога Оксфордського. Як і багато його друзів він мріяв служити на благо Англії, але в результаті виявився втягнутим у таємний світ шпигунів та вбивць. Розклад сеансів дивіться тут.

Мультфільм "Пий 2"

Продовження культового анімаційного хіта на високих екранах. Коалу Бастера та його друзів чекає нова музична пригода. Ще більше грандіозних хітів та запальних виступів, які вразять кожного. Розклад сеансів дивіться тут

Музей історії зброї

Музей зброї у Запоріжжі.
Музей зброї у Запоріжжі. Фото: wikipedia.org

Музей історії зброї – одна з найбільших приватних колекцій зброї, яка збиралася на території п'яти континентів.

Музей створено у 2004 році. На пострадянському просторі це одна з найбільших приватних колекцій зброї, яка була зібрана на п'яти континентах та представлена ​​публіці. Основною темою експозиції є історія виникнення та розвитку зброї. Хронологічні рамки експонатів, представлених у музеї, охоплюють величезний проміжок часу – від середнього палеоліту (40-15 тисяч років тому) до другої половини ХХ ст. Понад 4 тисячі одиниць вогнепальної та холодної зброї, зібраної в музеї, відображають майже всі етапи становлення людської цивілізацій.

Де: Музей історії зброї

Коли: щоденно, 09:00-18:00

Скільки коштує: 20-40 гривень (екскурсія – 100 гривень)

Прогулянка ботанічним садом

Екскурсія по ботанічному саду.
Екскурсія по ботанічному саду. Фото:

З 1971 року ботанічний сад оголошений парком-пам'ятником садово-паркового мистецтва та входить до складу природно-заповідного фонду України, що охороняється як національне надбання світової системи природних ресурсів. 1992 року Запорізький міський дитячий ботанічний сад вступив до асоціації ботанічних садів України.

Сад – місце відпочинку мешканців міста та численних його гостей. Щоденно дитячий ботанічний сад відвідує багато людей. Про їхні враження свідчать численні записи у книзі відгуків, де залишилися автографи вчених, працівників державних установ, вчителів та учнів, робітників. Багато листів зі словами подяки за теплоту, турботу та уважне ставлення до людей отримує колектив ботанічного саду.

Де:   Запорізький ботанічний сад

Коли:   щодня з 8:00 до 16:00

Скільки коштує:

  • діти віком до 12 років – 20 гривень;
  • дорослі – 40 гривень;
  • екскурсія – 30 гривень з дитини, 50 – з дорослої.

Виставка ретро-автомобілів

Виставка ретро-авто у Запоріжжі.
Виставка ретро-авто у Запоріжжі. Фото: zaporizhzhia.city

Цей приватний музей є одним із найбільших в Україні. Тут можна подивитися на ретроавтомобілі, мотоцикли, військову техніку, дитячі коляски. До речі, цікаво буде не лише любителям автомобілів, а й тим, хто хоче зробити круті фотографії. Застрибувати в салони або фоткатись на капоті вам, звичайно, не дозволять. Але поряд з експонатами можна. А ще на вході стоїть синій кабріолет, в який можна залізти та уявити себе акторкою якогось крутого фільму з минулого століття.

Де:   Фаетон, музей ретро автомобілів

Коли: щодня з 9:00 до 17:00

Скільки коштує:

  • дорослий квиток – 150 гривень
  • дитячий квиток – 100 гривень
  • індивідуальна екскурсія – 250 гривень
  • дітям до 6 років, ветеранам та учасникам бойових дій вхід безкоштовний.
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах