Окупаційні війська переміщують до Запорізької області техніку та живу силу

Окупаційні війська переміщують до Запорізької області техніку та живу силу. || Ілюстративне фото: apnews.com

Російські окупаційні війська переміщують до Запорізької області воєнну техніку та солдатів армії РФ. Вони це роблять з метою утримання тимчасово захоплених територій, тому ворог намагається укріпити першу лінію оборони у Запорізькій та Донецькій областях.

- Російська армія переміщує резерви зі складу підрозділів 3 армійського корпусу, а також залишки підрозділів, які були виведені з Харківського напрямку, – повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В той же час через порушення Силами оборони логістичного забезпечення окупантів, підрозділи Збройних сил Російської Федерації, що виконують завдання уздовж лінії зіткнення, мають проблеми з нестачею окремих видів боєприпасів для реактивних систем залпового вогню та артилерії.

Також раніше ми писали, що окупанти тікають з Мелітополя у бік тимчасово окупованого Криму. Колони військової техніки були зафіксовані на пункті пропуску у Чонгарі.

Нагадаємо, що вчора, 14 вересня, Росія активізувала переміщення своєї військової техніки з Донецького напряму через Маріуполь та Маріупольській район в бік тимчасово окупованого Бердянська.

Последние новости