Росія обрала дату проведення "референдуму" та створення "ЗНР"

Колаборанти Запорізької області готуються до "референдуму" та створення "ЗНР". || Фото: unn.com.ua

Колаборанти почали готуватися до "референдуму" щодо створення так званої "Запорізької народної республіки". Стала відома дата проведення "голосування"

Як повідомили у Центрі національного опору, створеного Силами спецоперацій ЗСУ, росіяни призначили дату проведення "референдуму" у Запорізькій області – 11 вересня 2022 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Саме в цей день росіяни мають провести так званий "єдиний день голосування", де, крім фейкового референдуму, відбуватимуться фейкові вибори в Росії. Приблизно цими днями на окупованих територіях також має розпочати роботу "Промзв'язокбанк", – йдеться у повідомленні.

Водночас російські окупанти зіткнулися із опором місцевих жителів.

- Справа в тому, що в окупованих адміністраціях немає працівників. Наприклад, росіяни масово звозять до окупованих регіонів Запорізької області чиновників із Росії, які приїжджають на місяць і потім їх змінюють нові, – пояснили у Центрі нацопору.

Раніше Рогов заявляв, що в Запорізькій області приєднати регіон до складу Росії нібито хочуть "близько 80% жителів" регіону.

Зазначимо, що до створення так званої "ЗНР" причетний і Євген Балицький, якого у травні окупанти "призначили" головою військово-цивільної адміністрації Запорізької області.

За словами Геращенка, у Кремлі збираються оголосити про окупацію частини Запорізької області без взяття обласного центру.

Последние новости